Connect with us
What’s UP revine cu un un nou single si clip – “La tine”! In noua sa piesa, artistul continua povestile de iubire

Vedete

What’s UP vine “La tine” cu un nou single si videoclip

What’s UP revine cu un un nou single si clip – “La tine”! In noua sa piesa, artistul continua povestile de iubire si ne vorbeste despre acel moment in care te indragostesti de cineva si nu stii cum sa procedezi si sa-i spui ce simti.

Toate drumurile lui What’s UP duc la Ruby. Dupa ce au cucerit publicul cu “Nu pune la suflet”, piesa care a adunat 30 de milioane de vizualizari pe YouTube, Ruby si What’s UP apar din nou impreuna in noul clip al artistului. Videoclipul piesei ’’La tine’’ a fost filmat in Barcelona, iar frumoasa Ruby joaca rolul actritei care i-a furat inima lui What’s UP.

„Pur si simplu nu pot renunta la iubire. Povestile de dragoste sunt sursa inspiratiei mele. Sunt cel mai fericit de ce a iesit, sunt mandru ca lucrez cu prieteni dragi pe care ii iubesc si in care am incredere totala. Cat despre Ruby, deja stiti toti ce simt. Sper ca piesa „La tine” sa va dea curaj sa iubiti vara asta, mai mult ca niciodata.”, declara What’s UP.

„Cu o zi inainte, am aflat ca Whatzy pleaca in Barcelona sa filmeze clipul noului lui single, am zis „gata vin si eu ca am nevoie de o vacanta!”. In mai putin de 24 de ore, eram la cadru. Nu vreti sa stiti cat de repede a trebuit sa ne mobilizam de la styling la make-up, la tot. Este un proiect de suflet, pentru ca Whatzy este parte din sufletul meu. Cred mult in piesa asta si imi doresc sa acapareze vara.”, adauga Ruby.

Piesa este compusa de What’s UP, Serban Cazan, Nadgy Lucian si Alin Dumitru, si este produsa in studioul HaHaHa Production. Videoclipul este regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm) si produs de Radu Selaru (LucasArtFilms).

What’s UP a lansat hituri precum “Bine”, “Piesa mea de dor”, “Taxi”, piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au cucerit topurile muzicale. Whatzy a cunoscut succesul atat solo, cat si printr-o serie de piese in colaborare cu artisti precum Andra, Adda, Uddi, Maximilian, DJ Sava, Dorian Popa si altii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top