Connect with us
Zina Dumitrescu a murit. Secretele din viața marei creatoare de modă. Care era ritualul său de frumusețe

Vedete

Zina Dumitrescu, din ce în ce mai rău! Care este starea de sănătate a celebrei creatoare de modă

Starea de sănătate a Zinei Dumitrescu se degradează pe zi ce trece. Celebra creatoare de modă trece printr-o perioadă dificilă și pare că a renunțat să mai lupte pentru viața ei.

“Adică, pe zi ce trece se înrăutățește. Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla cu ea, dar merge din rău în mai rău. Noi facem tot ce putem pentru ea, îi mai punem o perfuzie, îi mai chemăm Salvarea, mai merge la spital, o aducem înapoi, dar… nu știm ce va fi.

Din păcate, lucrurile se înrăutățesc rapid pentru ea… Noi sperăm să fie mai bine, dar e doar speranța.”, a declarat Ion Casian, directorul centrului de recreere pentru persoanele vârstnice, pentru wowbiz.ro.

Totodată, Mama Zina simte nevoia să stea mai mult retrasă, în camera ei, și nu este foarte comunicativă cu cei din jurul său.

“Nu se simte rău, dar preferă să stea toată ziua în camera ei. Se uită la televizor, vrea liniște. Este, evident, o criză, este o criză generată de vârstă. Acum nu suntem foarte îngrijorați, suntem doar foarte atenți cu ea. Dar, totuși, este normal, nu mai are cum să fie la fel de energică ca înainte.”, a mai spus Ion Casian, conform sursei citate.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top