Connect with us
Zina Dumitrescu. Fiul creatoarei de modă i-a încălcat chiar și ultima dorință a mamei sale, după ce a uitat-o în azil

Vedete

Zina Dumitrescu. Fiul creatoarei de modă i-a încălcat chiar și ultima dorință a mamei sale, după ce a uitat-o în azil

Fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin Negreanu, a ridicat trupul mamei sale de la spital și a făcut o cerere la IML pentru incinerarea mamei sale. Apropiații Zinei Dumitrescu, mai precis cea mai bună prietenă a sa, a spus că doamna modei românești, nu și-a dorit acest lucru.

De dorul fiului ei, Zina Dumitrescu și-a dorit să moară

Aceeași prietenă a declarat pentru CANCAN că Zina Dumitrescu era tare amărâtă ca fiul său a uitat-o în azil. Acesta și-a vizitat mama de doar 3 ori în acest an.

Citește și: Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida! Drama care a determinat-o sa isi ia viata

E incredibil ce se întâmplă. La IML s-a înregistrat o cerere pe numele Zinei pentru incinerare. Din câte am înțeles, fiul ei vrea să o incinereze astăzi (vineri, n.r.). Este șocant ce vrea să facă acest om. Zina nu și-a dorit acest lucru, ea nu și-a exprimat dorința de a fi incinerată”, a declarat o persoană care a fost foarte apropiată de Zina Dumitrescu, în exclusivitate pentru CANCAN.

Citește aici: Zina Dumitrescu s-a stins din viață în somn. Ultima zi din viața creatoarei de modă

Zina Dumitrescu va fi înmormântată la cimitirul Bellu

A murit Zina Dumitrescu

A murit Zina Dumitrescu

”Practic, a refuzat să mai trăiască! Asta și-a dorit! Vorbeam zilnic cu ea, de 3-4 ori. Ea zicea că nu are nicio problemă, dar eu știam că nu-i adevărat. Azi, stătea singură, la televizor. A murit în camera ei… I-am dus mâncarea în cameră, dar nu a mâncat. Mai avea puls atunci când am sunat la salvare. A venit salvarea, dar nu s-a mai putut face nimic”, a mărturisit Ioan Casian.

Acesta a mai spus că Zina Dumitrescu ar urma să fie înmormântată la cimitirul Bellu, acolo unde are loc de veci. ”Voi vorbi cu fiul dânsei, să vedem ce facem, cum facem”, a spus Ioan Casian.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Leuca Dumitru

    2019-04-01T09:07:25+03:00 at 9:07

    De ce se face atata caz pe seama incinerari ? , cand incinerarea este o practica curata folosita de catre stramosii nostri Daci , de tarile civilizate si marii nostri actori Ilarion Ciobanu , Mihailescu Braila , Sergiu Nicolaescu , Gen. Stanculescu , mullti medici ilustri , oameni de stinta . Eu doresc sa fiu incinerat , cenusa sa-mi fie data pe apa , iar raurile , marile , oceanele sa-mi fie mormantul . Nu doresc popa la capatai , sevicii religioase , un minut de reculegere sincera al familiei face cat toate panachidele , liturghiile si vesnicile lor pomeniri , ale acestor paraziti ce conduc aceasta mare afacere Biserica .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top