Connect with us

Vedete

Zvonurile s-au confirmat! O celebră cântăreaţă din România divorţează

Este bomba începutului de an în showbiz iar zvonurile s-au confirmat. Frumoasa cântăreaţa este la un pas să finalizeze actele de divorţ, devenind astfel o femeie liberă. 

Anunțul vine când nimeni nu se aștepta.

Antonia a primit, în sfârşit, vestea pe care o aşteaptă de câţiva ani. Artista va putea să fie în cel mai scurt timp o femeie liberă şi îşi va putea îndeplini toate planurile.

Planuri pe care le are alături de iubitul ei, Alex Velea, alături de care are doi copii, Dominic şi Akim. Din 2013, Antonia tot încearcă să divorţeze de Vincenzo Castellano şi se pare că actele sunt în curs de definitivare.

Divorţul de Vincenzo Castellano se va pronunţa la un notar, în Bucureşti

Italianul şi artista s-au înţeles şi în privinţa fetiţei lor, Maya, în vârstă de 7 anişori. Micuţa rămâne la tată, în Italia.

„Custodia minorei este comună, domiciliul rămâne în Italia. În ceea ce priveşte venirea ei în România, acest lucru va fi posibil doar dacă o aduce tatăl ei.

Însă Antonia o poate vizita cât doreşte, acolo unde micuţa are domiciliul, şi anume în Castellammare di Stabia, Napoli”, au mai completat aceleaşi surse.

Aşadar, Antonia va putea semna certificatul de divorţ, iar anul acesta poate să-şi boteze cei doi băieţi şi chiar să se mărite cu iubirea vieţii ei, Alex Velea”, au declarat surse apropiate de Antonia.

Antonia şi Alex Velea au apărut pentru prima dată alături de toţi cei trei copiii: Maya, Dominic şi Akim. Imaginea

Antonia şi Alex Velea au reuşit să fie pentru prima dată alături de toţi cei trei copiii ai artistei, într-o fotografie de colecţie.

Citeşte şi Anda Adam se alatura vedetelor care participa la “Exatlon”, din 7 ianuarie

Anda Adam este cea de-a zecea vedeta care va intra in competitia Exatlon, reality-ul ce va fi difuzat din 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Este una dintre cele mai indragite vedete din Romania si si-a castigat simpatia publicului prin talent si vointa.

“Ambitia si perseverenta sunt aliatii mei atunci cand imi doresc sa obtin un rezultat”, a declarat Anda Adam.

Vedeta se simte pregătită fizic si psihic pentru marea incercare, dar recunoaste ca are si un punct sensibil in ceea ce priveste acest concurs.

“Dorul de familie, de copilul meu va fi partea cea mai dificil de suportat

Sper sa rezist si sa am un psihic puternic. Gandul la ei ma face insa si mai puternica in concurs, si mai ambitioasa.

Referitor la forta fizica, am masa musculara si sunt foarte rezistenta”, a adaugat aceasta.

Anda Adam vine astfel sa intregeasca echipa celor zece vedete care se vor confrunta in Republica Dominicana cu cei zece concurenti non-vedeta.

Cei douazeci de competitori vor trece printr-o serie de probe de foc menite sa le trateze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie, curajul si puterea psihica. La final, va fi un singur castigator, care va intra in posesia premiului de 100.000 de Euro.

Citeşte şi Trei zodii care au noroc cât pentru o viaţă în 2018. Aceşti nativi sunt vedetele

Ca fiecare an, şi anul 2018 vine cu urcuşuri şi coborâşuri pentru noi. Dar nu pentru toată lumea lucrurile stau rău. Astrele ne dezvăluie care vor fi cele mai norocoase zodii.

RAC

Dacă anul 2017 a fost un an plin de dezamăgiri pentru aceşti nativi, anul 2018 va veni doar cu soare şi voie bună. Vor începe o relaţie de lungă durată cu o persoană pe care o îndrăgesc de multă vreme. Vor avea de câştigat şi pe plan financiar, scrie kfetele.ro.

SCORPION

Nativii din acest semn zodiacal vor fi şi ei ocrotiţi de soartă în anul 2018. Pentru aceşti nativi nu sunt excluse nici căsătoriile pentru că vor cunoaşte o persoană specială la care visau de multă vreme şi pe care şi-o doreau în viaţa lor.

VĂRSĂTOR

Aceşti nativi vor fi cei mai norocoşi în anul 2018. Va fi un an prosper pe plan profesional şi relaţiile la locul de muncă se vor concretiza şi totul va merge ca uns. Ba chiar se vor ivi călătorii în interes de serviciu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top