Connect with us
Romaniei-23072015

Horoscop

Care este destinul Romaniei din punct de vedere numerologic

In numerologie fiecare entitate care poarta un nume are un destin bine stabilit, nici soarta Romaniei nu a facut exceptie de la aceasta regula.

CITESTE SI: MARTURIILE SOCANTE ALE OAMENILOR CARE AU SUPRAVIETUIT HOLOCAUSTULUI DIN ROMANIA

Daca te-ai intrebat pana acum de ce destinul Romaniei a fost unul mereu tumultos si nesigur, atunci explicatia o vei gasi in stiinta numerologiei. La o simpla trecere in revista a Romaniei din punct de vedere numerologic, aflam ca suntem un popor generos, altruist, fermecator si curtenitor. Romanii prefera cu precadere culorile vesele.

Data de ,,nastere” a Romaniei ca tara unitara este 1.12.1918. In numerologie 8 reprezinta vibratia cifrei obtinute din suma vocalelor, iar 9 reprezinta vibratia cifrei obtinute din suma consoanelor.

Ziua de 1 decembrie ii ofera Romaniei capacitati bune de orientare, un caracter puternic, creativitate, dar si incapatanare, egocentrism, proasta cooperare si alianta, putini prieteni apropiati.

Suma cifrelor din an care formeza vibratiile Romaniei spune despre noi ca popor ca suntem norocosi, energici, plini de voie buna dar si doritori de putere si cu o inclinatie spre inselatorie.

Numerologia spune ca Romania este predispusa la rezultate exceptionale in sport si muzica, ca avem nevoie de mai multa intelepciune in alegerea deciziilor favorabile poporului nostru si ca atunci cand ne lipsesc preocuparile spirituale devenim insetati de bogatie, incapatanare si dam dovada de sange rece.

Arhietipul Romaniei se incadreaza in profilul judecatorului. Avem mare nevoie de recunoastere si pretuire profesionala. Multi dintre romanii tind catre functiile cu autoritate, muncesc din greu si personal, pot accesa cu succes cele doua planuri spiritual si material, au judecata sanatoasa si un simt dezvoltat al gandirii negative.

Numerologia mai sustine ca Romaniei ii trebuie scoala vietii, pentru a se adapta rapid si pentru a putea asimila multa informatie in perioade scurte de timp.

Tu ce parere ai, are dreptate stiinta numerologiei cu privire la soarta si caracteristicile Romaniei?

Sursa foto: radioconstanta.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top