Connect with us
cercetatorii-22072015

Stil

Cercetatorii au descoperit varsta ideala la care trebuie sa te casatoresti

Daca mereu ti-ai pus intrebarea care este varsta ideala la care ar trebui sa te casatoresti, acum cercetatorii au descoperit raspunsul.

CITESTE SI: DRAGOSTEA CHIAR TRECE PRIN STOMAC! CU CÂT TE ÎNGRAȘI ÎN DOAR O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ CE TE CĂSĂTOREȘTI

Cerceatorii au realizat un nou studiu, din care a reiesit ca oamenii ar trebui sa se casatoreasca intre varsta de 28 si 32 de ani daca doresc ca mariajul lor sa dureze cel putin cinci ani.

Realizatorul studiului, Nick Wolfinger, este un sociolog de la Universitatea din Utah. Cercetatorii sugereaza ca persoanele care se casatoresc intre 28 si 32 de ani, vor avea mai putine motive de divort in viitor. Descoperirea este noua, in trecut crezandu-se ca oamenii trebuie sa depaseasca pragul de 33 de ani pentru a fi suficient de pregatiti pentru un mariaj.

Wolfinger a analizat datele din 2006 pana in 2013 din Studiul National de crestere a familiei. Dupa ce a analizat toate datele, cercetatorul a sesizat ca oamenii care se casatoresc prea devreme nu sunt pregatiti pentru a face fata incercarilor vietii, iar cei care se casatoresc prea tarziu nu sunt suficient de deschisi sa accepte cu adevarat persoana de langa ei cu toate aspectele bune si rele.

Studiul arata ca daca te casatoresti dupa 32 de ani, sansele de a ajunge la un divort cresc cu 5% pentru fiecare an in plus.

Există o mulțime de motive pentru care oamenii ar trebui sa se casatoreasca intre varsta de 28 si 32 de ani. La aceasta varsta o persoana stie deja daca vrea si poate sa se angajeze intr-o casnicie, este destul de matura pentru a face diferenta dintre o iubire de 3 zile creata de hormoni si persoana alaturi de care vrea sa isi petreaca restul vietii. Iar la aceasta varsta orice om ar trebui sa fie destul de stabil financiar pentru a putea sustine o familie.

Tu la ce varsta te-ai casatorit?

Sursa foto: img24x7.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top