Connect with us
boli-07082015

Știri

Cum iti poti antrena mintea pentru a scapa de boli

Adeptii medicinei alternative sunt de parere ca putem sa invatam cum sa ne lucram mintea pentru a scapa singuri de anumite boli.

Medicina alternativa sustine teoria conform careia boala este un dezechilibru energetic al unui organ, al unui sistem sau a unei zone a corpului. Mintea noastra putand sa fie antrenata pentru a lupta singura cu boli diverse.

CITESTE SI: TESTUL CUBULUI ITI ARATA CINE ESTI CU ADEVARAT SI CE VREI DE LA VIATA

Atunci cand rostim anumite cuvinte imaginatia noastra se joaca prin creierul nostru, vizualizand la nivelul subconstientului anumite imagini asociate cu diverse cuvinte.

Louise Hay a studiat fenomenul autovindecarii prin puterea cuvintelor si a constatat ca bolile pot fi eliminate prin inversarea proceselor mentale.

Cuvantul ,,incurabil” ii sperie cel mai tare pe oameni, si asta pentru ca fiecare isi imagineaza in mintea sa o boala care inca nu are un tratament. Tocmai pentru ca oamenii renunta la lupta inca de la inceput, cancerele reusesc sa omoare o persoana intr-un timp atat de scurt.

CITESTE SI: 6 SOLUTII RAPIDE PENTRU A INDEPARTA STARILE PROASTE

Vinovatia si resentimentele sunt cele mai frecvente stari sufletesti care produc boli. Atunci cand ai unul dintre aceste semntimente ai tendinta de a te simti incarcat, deprimat si stresat, fapt ce duce la aparitia multor boli printre care ulcerul si cancerul.

Sursa foto: raveby.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top