Connect with us
conditionat-05082015

Stil

Efectul negativ al aerului conditionat asupra tineretii tale

Probabil ca pana acum stiai deja faptul ca aerul conditionat poate provoca dureri musculare si iti poate slabi sistemul imunitar. Dar cu siguranta nu stiai care este cel mai mare efect negativ supra pielii tale!

Aerul conditionat ne poate cauza dureri de spate, de articulatii, iar daca filtrele din interiorul lui nu sunt curatate, acesta poate imprastia bacterii pe calea aerului in toata incaperea pentru ca mai apoi tu sa le inhalezi.

CITESTE SI: PĂRȚILE CORPULUI CARE ÎMBĂTRÂNESC CEL MAI REPEDE LA O FEMEIE

Desigur, nimeni nu spune ca nu trebuie sa folosim aerul conditionat avand in vedere temperaturile caniculare de afara. Este adevarat ca in ultimele saptamani temperaturile ridicate au depasit cu mult gradul de suportabilitate, iar fara aerul conditionat discomfortul fizic era la ordinea de zi. Dar este bine sa cunoastem toate riscurile la care ne supunem atunci cand stam cu aerul pornit pe intreg parcursul zilei si sa incercam sa il mai oprim din cand in cand.

Stiai ca cel mai mare dejavantaj al aerului conditionat este imbatranirea pielii? Medicii sustin ca daca stam cu aerul conditionat pornit atat la birou cat si acasa pielea se usuca, apar iritatii, roseata, ridurile fine se adancesc, toate aceste simptome ducand iremediabil la imbatranirea prematura a pielii.

CITESTE SI: UITE DE CE TI SE INCRETESC DEGETELE DACA STAI PREA MULT IN APA

Daca vrei sa eviti imbatranirea pielii, incearca sa stai cat mai departe de sursa de aer conditionat si sa iti hidratezi pielea cu creme pe cat de mult posibil.

Sursa foto: reparatiiaerconditionat.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top