Connect with us

Stil

Părțile corpului care îmbătrânesc cel mai repede la o femeie

Trecerea timpului se vede in semnele imbatranirii chiar pe corpul tau. Anumite parti ale corpului insa imbatranesc mai repede decat varsta ta din buletin. Iata care sunt acestea.

SANII

Tesutul mamar este cu trei ani sau chiar patru ani mai in varsta decat restul corpului, avertizeaza expertii de la Universitatea din California.

MAINILE

Mainile sunt printre cele mai expuse organe fiind cele mai afectate de razele solare, care cauzeaza imbatranirea timpurie. Ingrijirea mainilor cu creme hidratante trebuie sa inceapa inca de la 20 de ani. In caz contrar, la 30 de ani vei avea mainile unei femei de 40.

Citeste si:A fost supranumita ,,leguma vietii” pentru ca previne cancerul, imbatranirea si insomniile

Citeste si:De ce unii oameni imbatranesc mai repede decat altii

FATA

Chiar daca anumite creme antiaging pot atenua ridurile, este important si ce anume mananci pentru a nu se vedea anii pe chipul tau.

PLEOAPELE

Pentru a evita ca pleoapele sa imbatraneasca inaintea sanilor sau a mainilor (lucru foarte probabil si des intalnit chiar) evita consumul excesiv de sare, dormi suficiente ore pe noapte si hidrateaza-te tot timpul.

GATUL SI DECOLTEUL

Gatul si pielea superioara sanilor, care se intine intre gat si sani, imbatranesc repede. Multi experti spun ca imbatranirea acestor zone poate fi prevenita folosind pe alocuri aceleasi creme cu care se hidrateaza fata.

Citeste si: Scapa de riduri cu acesti 4 pasi

GENUNCHII

Genunchii isi pierd din elasticitate cu trecerea timpului. Tocmai de aceea, acestia arata ceva mai flacizi decat restul corpului sau restul picioarelor. Mersul pe jos ajuta la pastrarea unei bune elasticitati si dupa 50 de ani.

PARUL

Unele persoane au fire carunte de la stresul neeliberat. Daca tii problemele pe care le ai in tine, poti incarunti inca de la 20 de ani. Exprima-te cu toate riscurile daca nu vrei sa devii alba in cap devreme!

 

Sursa foto: Thinkstock Photos, centradaenti.es

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top