Știai asta? Uite ce boli poți face de la anumite stări sufletești!

02.07.2015
Știai asta? Uite ce boli poți face de la anumite stări sufletești!

Cei care cred în eficiența medicinei holisitice, acel tip de medicină care integrează mintea, sufletul și trupul pentru deslușirea cauzelor anumitor boli, susțin că stările sufletești, gândurile și mai ales comportamentele noastre pot duce la anumite afecțiuni severe.

Ce boli poți face de la anumite stări sufletești:
1. TEAMA DE EXPRIMARE

Teama de a fi tu însuți, teama de a te deschide față de cei din jurul tău cât mai ales frica de socializare duce la probleme ale pielii: acnee, coșuri, dermatite sau cuperoză. Nu îți mai fie frică de faptul că s-ar putea ca ceilalți să te respingă! Fă primul pas cu curaj!

2. NEACCEPTAREA ANUMITOR SITUAȚII
Convulsiile sufletești, gândurile la anumite situații stresante precum un examen important de dat sau o despărțire ne pot afecta digestia în cel mai serios mod cu putință, astfel încât să ne trezim cu boli stomacale.

3. SENTIMENTUL DE VINĂ
Dacă te simți vinovat de ceva și nu ai cui să îi spui, pot apărea probleme la intestinul gros, cred specialiștii în medicina holistică.

4. REFUZUL DE EXPRIMARE A SEXUALITĂȚII
Femeile urăsc uneori că sunt femei, moment în care durerile menstruale se accentuează. Accentuarea durerilor menstruale se produce și în cazul de refuz al exprimării propriei sexualități.

5. LIPSA BUCURIEI
Dacă nu găsești motive de bucurie în viața ta și ai mereu o stare apatică, riști să te alegi cu boli respiratorii.

6. REPRIMAREA SENTIMENTELOR
Dacă nu îți asculți inima și nu faci lucrurile decât în contra emoțiilor tale reale și a intuiției de care știi că niciodată nu te va păcăli, riști să ai probleme cardiace.

7. NU AI PRIETENI
Dacă te simți o persoană extrem de singură, fără absolut niciun prieten, trebuie să știi durerile de spate sunt garantate (deoarece nu ai pe cine să te sprijini când ți-e greu).

8. ÎNCĂPĂȚANAREA
Dacă ești foarte încăpățânat și nu vrei să vezi decât acea parte a adevărului care îți convine, e posibil să porți ochelari în timp.

Articolul continua dupa publicitate

Sursa foto: solpurpose.com