Connect with us
Folosind un amestec pe bază de ulei de măsline și suc de lămâie îți poți detoxifia ficatul și poți fi mai sănătos în doar o lună.

Stil

Cum să ai un ficat mai sănătos consumând ulei de măsline și suc de lămâie

Ficatul are un rol important în organismul uman, fiind organul care participă activ la procesul de digestie și acționând ca un filtru care elimină impuritățile din sânge.

Tocmai din această cauză este esențial ca ficatul să fie detoxifiat. Un ficat curat înseamnă forță, energie, frumusețe și sănătate.

Pentru a ajuta la curățarea toxinelor din ficat, poți apela la un amestec din doar două ingrediente pe care le poți găsi în orice magazin.

Este vorba de ulei de măsline și suc de lămâie!

Iată ce trebuie să faci!

Trebuie să bei o lingură de ulei de măsline amestecată cu o lingură de suc de lămâie în fiecare dimineață, pe stomacul gol. După ce ai consumat acest amestec, poți consuma micul dejun.

Lămâia are niște proprietăți cunoscute de toată lumea. Este bogată în vitamina C și este eficientă în curățarea vaselor de sânge de colesterol și alte impurități.

Sucul acru al acestui fruct activează nervurile și hormonii ficatului, apoi sistemul digestiv.

Uleiul de măsline e benefic pentru că ajută la deschiderea canalului prin care vor fi eliminate toxinele. Odată cu ficatul, bila va fi și ea purificată de toxine.

Mai multe studii au demonstrat că persoanele care consumă ulei de măsline în mod regulat prezintă mai puține riscuri de a dezvolta boli cardiovasculare serioase printre care atac de cord, nivel ridicat al trigliceridelor și tensiune ridicată.

În plus, uleiul de măsline este benefic la reducerea inflamațiilor, trombozei dar și a problemelor legate de metabolism.

Primele schimbări vor putea fi observate la circa o lună de la începerea acestui tratament naturist.

Înfățisarea ta va fi îmbunătățită, iar cearcănele de sub ochi nu vor mai fi vizibile. De asemenea, după consumarea băuturii vei uita de problemele digestive, pentru că intestinele vor funcționa perfect, fără nicio problemă.

Vei avea mai multă energie și vei fi, cu siguranță mai sănătos!

Citește și: Un antrenor dezvăluie dieta jucătoarelor de tenis

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top