Connect with us
3 greseli pe care le faci inainte de 10 dimineata

Stil

3 greseli pe care le faci inainte de 10 dimineata

Stiai ca faci aceste greseli inainte de ora 10 dimineata?

Ziua ta ar putea fi mult mai senina si mai productiva daca renunti la urmatoarele greseli pe care le faci in fiecare zi, inainte de 10 dimineata!

1. Esti pe fuga de cum te-ai trezit. Te trezesti si esti gata de o noua zi de munca, te grabesti sa faci dus, sa te imbraci si sa bei cafeaua in graba. Problema este ca iti soliciti prea mult muschii spatelui, care de obicei sunt intepeniti. Daca te misti brusc ai putea suferi de spasme. In plus, expui zona lombara la un mare risc, caci in mod frecvent din acest motiv apare ruptura de disc. Specialistii iti recomanda sa te ridici cu o miscare usoara si sa stai cateva minute in picioare, drept. Atunci cand te ridici dupa un somn indelung, sangele se duce direct in picioare si acest lucru provoaca ameteli. Pentru a evita aceasta neplacere, imediat dupa ce te-ai trezit strange genunchii la piept. Astfel sangele va circula in tot corpul.

TE TREZESTI TRANSPIRAT? AFLA IN SFARSIT CARE ESTE MOTIVUL!

2. Tii draperiile trase cat timp te pregatesti de munca. Aceasta este una dintre ele mai frecvente greseli. Chiar daca draperiile te ajuta sa dormi mai bine si sa nu te trezesti imediat cum rasare soarele, atmosfera intunecata si inchisa pe care o ai dimineata cu ele trase nu te energizeaza deloc. Pentru a functiona in parametrii normali ai nevoie de lumina soarelui. Asadar, trage draperiile si deschide geamurile imediat cum te ridici din pat.

3. Apesi mereu butonul de SNOOZE. Faptul ca amani trezirea cu cate 5-10 minute nu te ajuta din niciun punct de vedere. S-ar putea sa ai impresia ca te odihnesti in acel interval scurt, insa de fapt consecintele sunt neplacute. Omenii de stiinta au descoperit ca acest prost obicei te face sa adormi mult mai greu seara si iti poate oferi chiar un somn nelinistit pe timpul noptii.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top