Connect with us
Cum sa faci ca hainele tale sa para mai scumpe

Stil

6 trucuri pentru ca hainele tale sa para mai scumpe

Iata la ce trucuri trebuie sa apelezi pentru ca hainele tale sa para mai scumpe! Nu te-ai fi gandit la asta!

Pentru cei mai multi, un buget de sute de lei pentru hainele noastre reprezinta doar un vis. Dar asta nu inseamna ca nu putem sa apelam la mici trucuri pentru ca hainele de zi cu zi sa para desprinse de pe cele mai inalte podiumuri.

Te poate interesa si: Ce tunsori NU se mai poarta in 2016!

Pun pariu ca nu stiai, dar exista numeroase metode ieftine pentru a-ti face hainele sa para mult mai scumpe decat in realitate.

Trucuri precum schimbarea nasturilor unei piese vestimentare pot transform total infatisarea acesteia. 😉

Te poate interesa si: Top 5 tendinte in 2016 in moda masculina

Te poate interesa si: 5 idei de tinute care iti vor imbunatati starea de spirit. O spun cercetatorii

Atentie! Este important de stiut ce obiecte vestimentare pot fi cumparate fara sa te gandesti la bani (poti citi mai jos), dar si ce piese nu necesita o suma enorma pentru a le achizitiona (si sunt foarte multe, crede-ma).

Pentru a te ajuta sa iti transformi garderoba, noi iti oferim 6 trucuri simple pentru ca hainele tale sa para mai scumpe decat sunt in realitate. Ce parere ai?

1. Du-ti hainele la croitor. Hainele care se muleaza perfect pe corpul tau pot aparea mai scumpe si nimeni nu va sti ca l-ai cumparat de la reduceri.

 

2. Accesorizeaza o tinuta banala cu o bijuterie speciala. Un accesoriu inedit poate scoate din anonimat orice tinuta. Incearca acest truc si vei avea succes garantat.

 

3. Pastreaza-ti pantofii intr-o stare perfecta. Cu toate ca este usor sa iti lasi incaltamintea la voia sortii, nu uita, cateodata, sa iti dedici timp ingrijirii pantofilor tai preferati.

Nu strica sa faci o vizita la cizmar, din cand in cand.

 

4. Investeste intr-un palton de calitate. Jacheta este primul lucru pe care il vad oamenii, asa ca mergi si cumpara un palton si nu te uita la pret. Nu o sa mai conteze ce porti pe dedesupt.

 

5. Du-ti hainele la o spalatorie profesioanala. Stiu, o sa coste mai mult, insa hainele se vor pastrain cea mai buna stare mai mult timp.

 

6. Atunci cand ai dubii, alege culoarea neagra. Culorile inchise tind sa para mult mai scumpe pentru ca nu poti vedea imperfectiunile atat de usor.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top