Categorii Stil

Patru sfaturi pentru a trece mai usor peste o despartire

Pana cand nu depasesti acest moment, nu poti merge mai departe si nu poti gasi pe cineva care sa te faca sa te simti fericit/a. Asa ca, iata cateva sfaturi pentru a trece mai usor peste o despartire.

 

Rupe legatura cu fostul/fosta

Motivul pentru care ar trebui sa rupi legatura cu fostul/fosta este pentru ca ai nevoie de spatiu pentru a te vindeca dupa despartire. Acest lucru poate fi greu cand ai in permanenta ceva care sa iti aduca aminte de relatie si de ce „ar fi putut sa fie”.

Pentru a te vindeca si a merge mai departe, trebuie sa scapi de dependenta de persoana de care te-ai despartit, cat mai repede.

Nu te mai gandi la ce nu a mers si nu te invinovati

Dupa o despartire, e foarte usor sa te scufunzi intr-o mare de intrebari cu privire la ce n-a mers si sa te invinovatesti. Nu vei ajunge, insa, la nicio concluzie clara pentru care relatia nu a mers.

Adesea, ai nevoie de timp si liniste pentru a-ti da seama ce nu a mers cum trebuie. Imediat dupa o despartire, e foarte greu sa judeci cu claritate, iar acest lucru poate duce la sentimentul ca poti negocia cu fostul/fosta si sa incerci sa te impaci.

Gandeste-te pentru o clipa, apoi decide-te sa mergi mai departe cu viata ta.

Citeste si:Cum sa-l parasesti fara sa pari insensibila

Citeste si:Stiai asta? Uite ce boli poti face de la anumite stari sufletesti!

 

Organizeaza o mica petrecere

 

Poate fi de ajutor sa faci o mica petrecere cu prietenii cei mai buni in care sa „celebrezi” faptul ca ai depasit momentul despartirii.

Foloseste acest lucru ca o ocazie de a marca sfarsitul relatiei si de a le arata prietenilor ca nu mai ai vreun gand de impacare.

In timpul petrecerii, evita, totusi, sa vorbesti mult despre durerea pe care ti-a provocat-o despartirea. Este important ca acest eveniment sa nu se transforme intr-o seara in care iti plangi de mila.

 

Nu iti mai plange de mila si mergi mai departe

Daca te blochezi intr-o stare de suferinta si disperare in care tot stai si astepti sa te impaci cu fostul/fosta, iti irosesti timpul, energia si lacrimile. Visand si dorindu-ti ca persoana de care te-ai despartit sa se intoarca la tine te epuizeaza din punct de vedere emotional.

Foloseste timpul pentru a decide ce sa faci cu viata ta, mergi mai departe si porneste in cautarea fericirii!

 

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More