Connect with us
muzical-27072015

Stil

Alege un instrument muzical si vezi ce spune asta despre tine

Psihologii folosesc des in sesiunile lor de consultanta terapetutica testul instrumentului muzical. Incerca-l si tu si vezi ce spune alegerea pe care ai facut-o despre tine.

CITESTE SI: CEL MAI RAPID TEST: ALEGE ACUM O FRUNZĂ DIN IMAGINE ȘI VEZI CE SECRET DEZVĂLUIE DESPRE TINE!

Descopera mai multe despre propria persoana prin alegerea unui instrument muzical din poza de mai jos!

Alege un instrument muzical si vezi ce spune asta despre tine-1

Sursa foto: secretele.com

1. Vioara. 

Daca ai ales vioara atunci esti o persoana delicata, un bun partener de cuplu si o fiinta sensibila. De cele mai multe ori te afli in perfecta armonie cu cei dragi dar si cu celelalte persoane din jurul tau si faci alegeri intelepte si bine gandite.

2. Contrabasul.

Daca ai ales contrabasul atunci esti o persoana curajoasa. De cele mai multe ori ai o atitudine dominatoare si nu te lasi pana nu primesti ceea ce iti doresti. Siguranta de sine este punctul tau forte.

3. Trompeta.

Daca ai ales trompeta atunci esti o pesroana senzuala si sexy. Te bazezi mult pe aspectul fizic pentru ca esti constient de felul in care arati si stii mai bine decat oricine cate beneficii iti poate aduce acest atuu.

4. Flautul.

Daca ai ales flautul atunci esti o persoana cu multa rabdare si maiestrie. Iti plac lucrurile bine facute si niciodata nu te apuci de ceva fara sa ai certitudinea ca vei duce munca pana la bun sfarsit. Dai dovada de multa rabdare si intelegere chiar daca persoana de langa tine nu poseda aceste calitati. In plus, esti un bun ascultator al problemelor celor din jur.

Tu ce instrument muzical ai ales?

Sursa foto: slikezadesktop.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top