Connect with us
5 SUPERALIMENTE pe care barbatii trebuie sa le consume

Stil

Alimentele pe care le poți mânca la miezul nopții, fără să te îngrași

Citim peste tot că nu e bine să mergem la culcare cu stomacul plin. Corpul are nevoie de pauză pe timp de noapte, iar digestia nu trebuie să facă excepție.

Cu toate astea, există anumite alimente care sunt permise atunci când vrei să-ți potolești foamea în miez de noapte.

Migdale

Acestea conțin magneziu, care promovează atât somnul, cât și relaxarea musculară. În plus, conțin și proteine, care mențin un index glicemic stabil în timpul somnului, creând relaxare.

Ceai

Bea un ceai de tei cu 30 de minute înainte de culcare. Este folosit ca sedativ ușor și este recomandat să fie băut cu 30 de minute înainte de culcare, în special în cazul persoanelor care se confruntă cu tulburări de somn și stări de nervozitate și anxietate.

Lactate

Iaurtul, laptele și brânza conțin triptofan, dar și calciu eficient în reducerea stresului și stabilizarea fibrelor nervoase.

Fulgi de ovăz

Chiar dacă majoritatea îi consumă la micul-dejun, sunt o alegere potrivită și pentru cină. Conțin calciu, magneziu, fosfor și potasiu – nutrienți benefici pentru somn.

Ou fiert

Unul dintre motivele pentru care adormi greu este că la cină nu ai consumat proteine, ci carbohidrați simpli. Acești carbohidrați scad nivelul glicemic în timp ce dormi și te fac să te trezești cu o foame de lup. Consumă înainte de culcare un ou fiert tare, puțină brânză sau niște nuci.

Citeşte şi De ce ating polițiștii unul dintre farurile mașinii atunci când te opresc? Motivul te va surprinde!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top