Bărbatul la 110 ani. Ce ALIMENTE-MINUNE a consumat pentru a atinge această vârstă

05.01.2015
Bărbatul la 110 ani. Ce ALIMENTE-MINUNE a consumat pentru a atinge această vârstă

Bernardo LaPallo este unul dintre cei mai longevivi bărbați de pe planetă având o vârstă la care multă lume nici nu visează: 110 ani. Acesta se laudă că a ajuns la această venerabilă vârstă consumând cinci alimente-minune care, potrivit tatălui său, asigură un trai lung.

USTUROIUL
Unul din alimentele consumate de centenarul LaPallo este usturoiul. Usturoiul previne cancerul și detoxifiază organismul, fiind un excelent luptător împotriva radicalilor liberi. Supa făcută din usturoi, de exemplu, este de 100 de ori mai tare decât orice antibiotic care se luptă cu virușii.

CITEȘTE ȘI: DE CE E BINE SĂ PUI USTUROI TOCAT PE TĂLPI

MIEREA DE ALBINE
Un alt aliment cunoscut mai ales pentru tratamentele de înfrumusețare este mierea de albine. Mierea are proprietăți antiseptice și se luptă cu numeroase boli, de la simple răceli la adevărate iritații.

SCORȚIȘOARA
Conține mangan, fibre și calciu și este utilizată pe aumite meleaguri ca medicament încă de mii de ani. Bolile pentru care se recomandă consumul de scorțișoară sunt: diabetul zaharat, cancerul și stoparea artritei.

CIOCOLATA
Ciocolata neagră, din arborele de cacao, fără lapte, zahăr, creme și alți coloranți găsiți în comerț, este bună pentru organism. Ciocolata din cacao conține antioxidanți și are proprietăți anti-inflamatorii. Ciocolata este bună pentru revitalizarea corpului, pentru minte și dobândirea de energie.

ULEIUL DE MĂSLINE
Acest aliment este genial pentru minte și inimă, cele două puncte sensibile ale oricărei ființe umane. Previne bolile cardiovasculare și cele cognitive.