Connect with us
Bratari Rudraksha bijuterii binefacatoare

Stil

Brațări Rudraksha – bijuteriile prefertate ale lui Teo Trandafir

BRĂȚĂRILE RUDRAKSHA – Efect dovedit științific. Teo Trandafir le poartă cu mare plăcere de foarte mulți ani și le recomandă.

Denumirea de Rudraksha este formată prin asocierea a două cuvinte “Rudra” și “Aksha”. Rudra este numele Domnului Shiva și Aksha înseamnă “lacrima”. Rudraskha este un copac cu fructe albastre, semințele acestor fructe sunt folosite la crearea acestor minunate mărgele care au mai multe fațete, dar cele mai des întâlnite sunt cele cu cinci fațete.

Brățările Rudraksha te scăpa de depresie

sunt utilizate de peste 6500 de ani și se spune despre acestea că aduc claritate, ascut mintea, cresc puterea de intuiție, creează „cercuri de protectie” și elimină obstacolele din calea succesului tău. Iar dacă aceste afirmații vi se păr că sunt pur și simplu tehnici de marketing, pentru a vinde aceste brățări, aflați că puterea lor a fost dovedită științific, când s-a mai descoperit și certificat că aceste brățări alungă tensiunea arterială, stresul, anxietatea, depresia, palpitațiile și lipsă de concentrare.

Pentru a atrage energia unei bijuterii este foarte important să o curățăm.

Cum îngrijești bratarile RUDRAKSHA

– Curățăm bijuteria, o data pe săptămâna sau ori de câte ori simțim, cu fumul de la tămâie, lemn de santal sau palo santo.
– Și pentru că este bijuteria noastră de suflet îi spunem dorințele noastre.
– Bijuteria nu trebuie să fie atinsă de alte persoane, dacă se întâmplă, ea trebuie curățată.
– Nu purtați bijuteria cu Rudraksha în timp ce faceți sex.
– Femeile nu trebuie să poarte brățările în timpul menstruației.

De unde se pot cumpără aceste brățări?

Având în vedere că pe piață există foarte multe brățări contra-făcute va recomandăm să le achiziționați de la comercianți de încredere. Teo Trandafir își cumpără brățările rudraksha de la Lucia Alexandru.

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Stil

To Top