Connect with us
Campionatul de Pizza și Paste se desfășoară la București, la Berăria H, în perioada 4-5 martie 2017. Vezi aici programul evenimentului.

Stil

Campionatul de Pizza și Paste la București. Programul evenimentului

În perioada 4-5 martie la Berăria H din București se va desfășura a 3-a ediție a Campionatului de Pizza si Paste. Concurentii vin din Italia, Canada, Serbia, Albania, Bulgaria,Grecia!

Juriul vine din Canada, UK, Italia! Vor fi demonstratii live de pastă cu renumita Albarosa Zoffoli (Italia). Cel mai bun dintre cei mai buni va reprezenta România in Campionatele Mondiale de profil! Publicul este invitat la degustări de salate, pizza si paste!

Programul evenimentului!

Campionatul de paste

Sâmbătă, 4 martie 2017

Orele 10,00 – se vor efectua înscrierile concurenţilor la faţa locului. Formularul de înscriere va fi completat de fiecare concurent. Concurenţii vor avea ocazia să discute cu membrii juriului în prealabil toate detaliile despre regulamentul concursului.

Orele 12,00 – prezentarea concurenţilor şi a membrilor juriului

Orele 13,00 – startul competiţiei pentru categoriile A,B;

Orele 18,00 – oprirea concursului

Duminică, 5 martie 2016

Ora 9,00 – se vor efectua înscrierile concurenţilor la faţa locului. Formularul de înscriere va fi completat de fiecare concurent. Concurenţii vor avea ocazia să discute cu membrii juriului în prealabil toate detaliile despre regulamentul concursului.

Orele 11,00 – prezentarea concurenţilor şi a membrilor juriului

Orele 12,00 – startul competiţiei pentru categoria C

Orele 17,00 – finala competiţiei de Paste (Open Box)

Orele 20,00 – ceremonia de decernare a premiilor

Campionatul de pizza

Prima zi:

Orele 10,00 – se vor efectua înscrierile concurenţilor la faţa locului. Formularul de înscriere va fi completat de fiecare concurent. Concurenţii vor avea ocazia să discute cu membrii juriului în prealabil toate detaliile despre regulamentul concursului;

Orele 12,00 – prezentarea concurenţilor şi a societăţilor comerciale pe care le reprezintă ei în concurs, prezentarea oficială a partenerilor şi a membrilor juriului;

Orele 13,00 – startul competiţiei – categoria pizza clasică;

Orele 14,00 – demo pizza, sesiune de degustări;

Orele 15,00 – demo pizza, sesiune de degustări;

Orele 17,00 – demo pizza, sesiune de degustări;

Orele 18,00 – pizza Freestyle;

Orele 19,00 – demo de pizza desert, sesiune de degustare;

Orele 20,00 – ceremonia de premiere.

A doua zi:

Orele 10,00 – se vor efectua înscrierile concurenţilor la faţa locului. Formularul de înscriere va fi completat de fiecare concurent. Concurenţii vor avea ocazia să discute cu membrii juriului în prealabil toate detaliile despre regulamentul concursului;

Orele 11,30 – prezentarea concurenţilor şi a societăţilor comerciale pe care le reprezintă ei în concurs, prezentarea oficială a partenerilor şi a membrilor juriului;

Orele 12,30 – startul competiţiei, categoriile pizza creativă şi alternativă;

Orele 13,00 – demo pizza, sesiune de degustări;

Orele 15,00 – demonstraţie de calzone, sesiune de degustare;

Orele 17,00 – demo pizza, sesiune de degustări;

Orele 18,00 – training practic pentru vizitatori: reţete pentru pizza la tavă, sesiune de degustări;

Orele 19,00 – demonstraţie pizza dietetică;

Orele 20,00 – ceremonia de premiere a concurenţilor;

Orele 21,00 – gala dinner

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top