Categorii Stil

Care sunt cele mai ciudate joburi din lume. Este uimitor ce fac oamenii pentru bani

Daca te numeri printre acei oameni care considera ca jobul lor este unul nu tocmai placut, atunci vei fi uimit sa constati de ce sunt capabili oamenii de pe planeta pentru bani.

Multi dintre noi se plang ca au un job neplacut, anost sau care nu le aduce nicio satisfactie. Dar probabil ca jobul tau ti se va parea unul minunat dupa ce vei descoperi de sunt in stare unii oameni sa faca pentru bani.

CITESTE SI: IATĂ CE JOB TREBUIE SĂ AI PENTRU O MEMORIE MAI BUNĂ

Iata un top al celor mai ciudate joburi din lume:

1. Testerul de misrosuri.

Imagineaza-ti ca iti petreci 8 ore pe zi mirosid diverse parfumuri si arome. Specialistii din domeniul cosmeticelor sunt de parere ca nicio masinarie nu poate defini si detecta mai bine un miros decat o fiinta umana. Testerul de mirosuri este acea persoana care este pusa sa interpreteze cum se simte un parfum pe diferite tipuri de piele.

2. Mulgatorul de serpi veninosi. 

Cam cat de periculos poate sa fie acest job? Foarte periculos, dar cu toate astea oamenii il practica pentru bani. Veninul de sarpe este destul de folosit in industria farmaceutica. Asa s-a inventat jobul la care cineva trebuie sa extraga veninul din serpi.

3. Vanatorul de fantome. 

Cu totii am vazut cel putin o emisiune despre case bantuite. Ei bine acest job chiar exista. Sunt oameni care in schimbul unei sume de bani sunt dispusi sa iti ,,curete” casa de spiritele care o bantuie.

4. Omul care sta la rand in locul tau. 

De cate ori nu ti-ai dorit sa lasi pe altcineva la coda la un ghiseu sa iti tina locul. Ei bine, in SUA acest job deja exista.

CITSTE SI: CARE SUNT GREŞELILE PE CARE LE FACI LA LOCUL DE MUNCĂ

5. Omul care iti pune fructele in iaurt.

Unele companii nu si-au tehologizat productia 100%, asa ca inca mai exista cel mai repetitiv job din lume, in care o persoana nu face altceva decat sa introduca fructele in paharelele de iaurt, 8 ore pe zi pentru o suma modica de bani pe luna.

Sursa foto: bu.edu

Acest articol a fost actualizat la: 2016-01-20T18:41:15+02:00 18:41

Share
Scris de
Raluca Badoiu

Acest site foloseste cookies.

Read More