Connect with us

Stil

Caz șocant: Ce vibra în burtica unei mame în timpul operației de cezariană. NU ERA COPILUL

CAZ ȘOCANT. Anumite întâmplări din spitale ni se par științifico-fantastice, cum este și cea din cazul pe care vi-l prezentăm. Femeile gravide își pun viața în mâinile doctorilor și, în același timp, au încredere că vor face tot posibilul pentru ca pruncul lor să iasă din burtă teafăr și nevătămat.

Una dintre milioanele de femei care nasc în fiecare zi a pățit un lucru teribil: povestea lui Hanan Mahmoud Abdul Karim a îngrozit Iordania. Cazul ei dramatic a ajuns inclusiv în dezbater în parlamentul țării.

CAZ ȘOCANT. Totul a decurs normal până când Hanan, o mămică în vârstă de 36 de ani a ajuns acasă de la spital. Femeia a suferit o cezariană pentru a aduce pe lume un băiețel perfect sănătos. Acesta cântărea 4,8 kilograme, scrie presa iordaniană. Femeia a fost foarte fericită în momentul în care și-a ținut băiețelul în brațe, și a fost lăsată de medici acasă deoarece nu întâmpina nicio dificultate din punct de vedere al sănătății.

Ajunsă însă la domiciliu, Hanan a început să simtă dureri puternice în abdomen. Femeia credea că mai are un copil, pe care medicii nu l-au scos și s-a speriat profund. Aceasta a sunat de urgență la salvare și a fost transportată din nou la spital.

CAZ ȘOCANT. Mama lui Hanan, Majeda, a spus pentru presă că i-a fost redeschisă operația pentru a vedea ce se mișcă în burtica fiicei sale. Medicii au descoperit un telefon mobil care a fost uitat de cei care au făcut cezariana, lucru care a revoltat familia. Femeia a fost operată imediat, medicii căutând să vadă dacă nu mai are și alte obiecte în interior. Parlamentul iordanian a deschis o comisie de anchetă în acest caz strigător la cer.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top