Caz șocant: Ce vibra în burtica unei mame în timpul operației de cezariană. NU ERA COPILUL

15.05.2015
Caz șocant: Ce vibra în burtica unei mame în timpul operației de cezariană. NU ERA COPILUL

CAZ ȘOCANT. Anumite întâmplări din spitale ni se par științifico-fantastice, cum este și cea din cazul pe care vi-l prezentăm. Femeile gravide își pun viața în mâinile doctorilor și, în același timp, au încredere că vor face tot posibilul pentru ca pruncul lor să iasă din burtă teafăr și nevătămat.

Una dintre milioanele de femei care nasc în fiecare zi a pățit un lucru teribil: povestea lui Hanan Mahmoud Abdul Karim a îngrozit Iordania. Cazul ei dramatic a ajuns inclusiv în dezbater în parlamentul țării.

CAZ ȘOCANT. Totul a decurs normal până când Hanan, o mămică în vârstă de 36 de ani a ajuns acasă de la spital. Femeia a suferit o cezariană pentru a aduce pe lume un băiețel perfect sănătos. Acesta cântărea 4,8 kilograme, scrie presa iordaniană. Femeia a fost foarte fericită în momentul în care și-a ținut băiețelul în brațe, și a fost lăsată de medici acasă deoarece nu întâmpina nicio dificultate din punct de vedere al sănătății.

Ajunsă însă la domiciliu, Hanan a început să simtă dureri puternice în abdomen. Femeia credea că mai are un copil, pe care medicii nu l-au scos și s-a speriat profund. Aceasta a sunat de urgență la salvare și a fost transportată din nou la spital.

CAZ ȘOCANT. Mama lui Hanan, Majeda, a spus pentru presă că i-a fost redeschisă operația pentru a vedea ce se mișcă în burtica fiicei sale. Medicii au descoperit un telefon mobil care a fost uitat de cei care au făcut cezariana, lucru care a revoltat familia. Femeia a fost operată imediat, medicii căutând să vadă dacă nu mai are și alte obiecte în interior. Parlamentul iordanian a deschis o comisie de anchetă în acest caz strigător la cer.