Connect with us

Stil

Ce ar trebui sa ai pe masa de REVELION pentru a avea noroc in anul care urmeaza

Iata ce ar trebui sa ai pe masa de Revelion pentru a avea noroc de Anul Nou!

1. Legume

In unele culturi, exista alimente purtatoare de noroc. Se spune ca daca le mananci in noaptea dintre ani, vei fi sanatos tot anul, dar si plin de noroc. Acestea sunt de obicei, legumele care se umfla atunci cand fierb: mazarea sau fasolea. Aceste legume sunt bogate in fibre si ajuta organismul, regland tensiunea arteriala. Este indicat sa le consumi inainte de petreceri, mai ales cum este cea de Revelion.

CITESTE SI: PROGRAMUL hipermarketurilor de REVELION!

CITESTE SI: Traditii, obiceiuri si superstitii de REVELION

2. Zarzavaturi

Culoarea verde este asociata cu ideea de inflorire si dezvoltare, tocmai de aceea multa lume consuma verdeturi in noaptea de Revelion, pentru a atrage prosperitatea de partea lor. In plus, verdeturile sunt pline de vitamine, care iti asigura energie pe termen lung si iti ajuta sangele prin oxigenarea eficienta a acestuia.

3. Struguri

In Spania este regula de aur ca in noaptea dintre ani sa mananci 12 boabe de struguri. Asta fac toti spaniolii daca vor sa aiba un an nou norocos. In plus, strugurii sunt fantastici pentru sanatatea organismului, continand o cantitate semnificativa de antioxidanti.

4. Peste

Se spune ca daca vrei sa ai parte de succes pe plan profesional, este indicat sa mananci peste in seara de Revelion, deoarece acesta poate inoata in lung si lat, dar nu da niciodata inapoi. Merge orice fel de peste, deoarece toti contin Omega 3, un acid gras esential pentru sanatatea organismului.

5. Rodie

Daca incerci sa ramai insarcinata de ceva timp, acest aliment poate fi talismanul tau norocos. Introdu-l in dieta ta zilnica si iti vei mari familia cu inca un membri mai repede decat credeai.

Asigura-te ca ai aceste alimente pe masa de Revelion si vei avea noroc tot anul!

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top