Connect with us
sange

Stil

Ce fel de persoană ești în funcție de grupa ta de sânge

Grupa de sânge nu spune doar lucruri legate de sănătatea ta ci și despre personalitatea ta! În funcție de grupa ta de sânge poți afla spre ce tipuri de comportamente ești predispusă sau cum abordezi în general viața. Descoperă mai jos ce fel de persoană ești în funcție de grupa ta de sânge.

GRUPA SANGUINĂ 0
Sunt persoane cărora le place să înceapă lucruri, dar nu le termină aproape niciodată. Adoră să fie în centrul atenției, capătă notorietate ușor și sunt spontani și creativi. Cele mai importante calități sunt ambiția, aplecarea spre sport. Sunt lideri înnăscuți și au o carismă care le lipsește celorlalți. La partea de defecte, aceștia pot deveni vanitoși, aroganți și uneori fără pic de sensibilitate.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI CIUDATE LUCRURI PE CARE LE-AI AUZIT VREODATĂ DESPRE SEX

GRUPA SANGUINĂ A
Sunt firi perfecționiste. Au pretenții de la toată lumea chiar și dacă e vorba de lucruri minore, banale ale vieții. Sunt artiștii prin definiție din toate grupele de sânge. Sunt rezervați, conservatori, ușor iritați de schimbările în viteză. La partea de defecte figurează îngâmfarea și încăpățânarea excesive.

GRUPA SANGUINĂ B
Aceste persoane au capacitatea de a-și găsi rosturi realiste în viață. Sunt individualiști și se concentrează mereu pe aspectele cele mai importante, fără să își facă iluzii care îi seacă de puteri. Sunt iubitori de animale, pasionați de ceea ce fac, creativi și foarte optimiști din fire. Printre defecte se numără iresponsabilitatea și caracterul de uituci.

GRUPA SANGUINĂ AB
Aceste persoane sunt cele mai imprevizibile din lista personalităților în funcție de grupa de sânge. Pot fi și timizi dar și dezghețați, așa cum pot fi cei mai buni prieteni, cu o prezență plăcută, precum și cele mai insuportabile ființe din Univers. Sunt indeciși, neiertători și distanți. Printre calități se numără empatia și raționalitatea.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top