Ce înseamnă când visezi sânge – Semnificația viselor

03.11.2018
Ce înseamnă când visezi sânge – Semnificația viselor

Dacă nu știai ce înseamnă când visezi sânge, află că acest vis are o semnificație destul de sumbră. Este un vis destul de comun, prin care subconștientul îți poate dezvălui multe.

Interpetarea viselor cu sânge, în tradiția românească, spune că acestea sunt de obicei un semn rău și că sunt prevestitoare ale problemelor.

Ce înseamnă când visezi că îți curge sânge

Sângerarea în vis reprezintă un semnal transmis de conștient cu privire la starea ta spirituală. Poate să însemne că sferi de o stare de epuizare mentală sau emoțională, dar și că unele dintre lucrurile din trecut s-au întors să te bântuie. Alternativ, acest vis mai poate însemna și faptul că trebuie să iei lucrurile pe rând, fără grabă.

Pentru femeile gravide, sângele în vis este un semn al vitalității.

Dacă visezi că alții sângerează, asta înseamnă că ești de părere că o persoană din anturajul tău are nevoie de ajutor.

Ce înseamnă când visezi sânge pe haine sau pete de sânge

Petele de sânge pe haine înseamnă că vei face un lucru rău, cu consecințe asupra ta, sau că vei primi bani murdari. Unii tălmăcitori de vise spun că acesta sugerează că ai inamici care vor să te lucreze pe la spate.

Sângele în pat semnifică o teamă legată de faptul că partenerul de viață ar urma să pățească ceva rău. Petele de sânge pe corp pot însemna o durere ascunsă, care încearcă să iasă la iveală.

Alte vise în care apare sângele și semnificațiile lor

Sângele care curge dintr-o rană indică faptul că te vei îmbolnăvi sau vei suferi o pierdere importantă. Dacă visezi că ai sânge pe mâini, înseamnă că te paște un mare ghinion. Dacă faci vărsare de sânge în vis, acesta înseamnă moartea cuiva apropiat. Dacă visezi că îți curge sânge din nas, atunci ceva nou se va întâmpla în viața ta.

Citește și:Semnificatia viselor erotice. Ce inseamna cand visezi ca faci sex

Citește și: Ce înseamnă când visezi bani – Semnificația viselor