Connect with us

Stil

Ce personalitate ai, în funcţie de sportul preferat

Ce personalitate ai, în funcţie de sportul preferat. British Heart Foundation şi Mindlab au realizat recent un studiu în Marea Britanie, pentru a vedea dacă există o legătură între sportul practicat de o persoană şi personalitatea sa.

„Se ştie de mult timp că exerciţiile fizice sunt benefice nu doar pentru corp, ci şi pentru psihicul fiecărei persoane. Rezultatele acestui studiu arată că, indiferent de ce tip de persoană suntem, există exerciţii fizice potrivite pentru fiecare”, a spus neuropsihologul David Lewis, fondator Mindlab, informează CNN.
Aşadar, iată ce trăsături te definesc, în funcţie de sportul pe care îl practici.

Mersul pe bicicletă. Se spune despre cei care preferă această activitate că sunt stabili emoţional şi calmi, cu şanse foarte mici de a cădea în depreseie sau de a suferi din cauza stresului. Au şi o parte mai puţin bună, fiind declaraţi materialişti convinşi.

Atletism. Celor care le place să alerge vor să capteze mereu atenţia celor din jur şi preferă să asculte muzică alertă, dată cât mai tare. Tocmai de aceea ei vor fi mereu sufletul oricărei petreceri, îndemnându-i şi pe alţii să se lase purtaţi de ritmul muzicii.

Înot. Despre înotători se spune că ar fi printre cei mai buni la pat şi că vor să fie mereu fericiţi, lucru care se întâmplă destul de repede în cazul lor. În egală măsură le pasă şi de cei din jur şi se implică deseori în acte caritabile.

Plimbările lungi. Cei care preferă să meargă cu orele le place să fie singuri, căci nu văd o companie mai bună decât propria persoană. Chiar dacă încearcă pe cât posibil să-i ajute pe cei din jur, nu le place să atragă atenţia cu asta, făcându-i cel mai puţin materilişti.

Yoga. Toată meditaţia practicată la cursuri îi face pe aceşti oameni să empatizeze foarte mult cu ceilalţi, fiind cei mai buni prieteni pe care îi poate avea cineva. Pentru că nu pun preţ pe bunurile materiale, yoginii sunt interesaţi mai mult de aura unei persoane, nu de bani.

Fitness. Cei care calcă destul de des pragul sălii de sport sunt extrem de extrovertiţi şi stabili din punct de vedere emoţional. Sunt poate printre cele mai fericite persoane, asta şi datorită hormonului specific, secretat în timpul exerciţiilor fizice.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top