Ce spune degetul inelar despre personalitatea ta

01.07.2015
Ce spune degetul inelar despre personalitatea ta

Iată ce spune degetul inelar despre personalitatea ta! Știai asta?

Mâinile spun foarte multe lucruri despre tine, dacă știi cum să le privești și cunoști câteva secrete. Degetul inelar dă indicii importante despre felul tău de a fi, modul în care reacționezi și în care relaționezi cu cei din jur.

Caracterul tău poate fi determinat de felul în care degetul tău inelar arată. Secretul este să compari inelarul cu degetul mijlociu, pentru a putea observa anumite diferene. Acestea îi vor spune multe despre tine și personalitatea ta. După ce vei învăța câteva trucuri, vei putea să conștientizezi anumite trăsături ale cleor din jur, doar privindu-le mâinile și degetele.

Privește poza de mai sus și analizează indiciile următoare!
1. Dacă degetul inelar este mai lung decât degetul mijlociu înseamnă că ești o persoană șarmantă, cu o logică foarte bună, care știe să se descurce în orice situaie. Nu există problemă pe care nu o poi rezolva și, în general, toată lumea apelează la tine pentru ajutor. Uneori poți deveni agresiv, însă ești o persoană plină de compasiune de cele mai multe ori.

2. Dacă degetul inelar și cel mijlociu au aceeași lungime înseamnă că ești o persoană eficientă, plină de încredere și foarte practică. Preferi să muncești singur și ai rezultate foarte bune deoarece te implici mult. Îi setezi mereu obiective mari și reușești de fiecare dată să le duci la îndeplinire.

3. Dacă degetul inelar este mai mic decât degetul mijlociu ești o persoană pacifistă. Prietenii tăi aleargă la tine atunci când sunt în conflict.Te înelegi bine cu toată lumea și ai în interiorul tău un foc care nu poate fi stins. Acesta îți alimentează pasiunea și pofta de viață.

Sursa foto: womansday.com