Connect with us

Stil

Ce spune degetul inelar despre personalitatea ta

Iată ce spune degetul inelar despre personalitatea ta! Știai asta?

Mâinile spun foarte multe lucruri despre tine, dacă știi cum să le privești și cunoști câteva secrete. Degetul inelar dă indicii importante despre felul tău de a fi, modul în care reacționezi și în care relaționezi cu cei din jur.

Caracterul tău poate fi determinat de felul în care degetul tău inelar arată. Secretul este să compari inelarul cu degetul mijlociu, pentru a putea observa anumite diferene. Acestea îi vor spune multe despre tine și personalitatea ta. După ce vei învăța câteva trucuri, vei putea să conștientizezi anumite trăsături ale cleor din jur, doar privindu-le mâinile și degetele.

Privește poza de mai sus și analizează indiciile următoare!
1. Dacă degetul inelar este mai lung decât degetul mijlociu înseamnă că ești o persoană șarmantă, cu o logică foarte bună, care știe să se descurce în orice situaie. Nu există problemă pe care nu o poi rezolva și, în general, toată lumea apelează la tine pentru ajutor. Uneori poți deveni agresiv, însă ești o persoană plină de compasiune de cele mai multe ori.

2. Dacă degetul inelar și cel mijlociu au aceeași lungime înseamnă că ești o persoană eficientă, plină de încredere și foarte practică. Preferi să muncești singur și ai rezultate foarte bune deoarece te implici mult. Îi setezi mereu obiective mari și reușești de fiecare dată să le duci la îndeplinire.

3. Dacă degetul inelar este mai mic decât degetul mijlociu ești o persoană pacifistă. Prietenii tăi aleargă la tine atunci când sunt în conflict.Te înelegi bine cu toată lumea și ai în interiorul tău un foc care nu poate fi stins. Acesta îți alimentează pasiunea și pofta de viață.

Sursa foto: womansday.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top