Connect with us

Stil

Ce spune despre tine lucrul pe care îl desenezi la plictiseală

Ce spune despre tine lucrul pe care îl desenezi la plictiseală:

Există două tipuri de mâzgălituri: cele circumstanțiale (cele care vorbesc despre o stare emoțională într-un anumit context) și cele fixe, permanente (cele pe care le punem pe hârtie în mod recurent). Potrivit grafologilor și psihologilor, fiecare desen făcut, în aparență, la plictiseală, spune câte ceva despre noi.

DACĂ DESENEZI:


1. Linii șerpuite.
Asta înseamnă că îți dorești foarte mult să fii insinuoasă ca ceilalți, să fii superficială pentru a răzbi prin viață. Te deranjează că nu poți fi decât sinceră și ai mult de pierdut.

2. Cercuri haotice. Ai chef de noi experiențe, doar că te plictisești repede de el. Cercul simbolizează infinitul, ceea ce înseamnă că nu vrei să te oprești din experimentat niciodată.

3. Flori. Florile sunt un simbol feminin și persoanele care le desenează au o doză destul de mare de narcisism. De asemenea, este vorba de firi romantice, iubitoare și tolerante.

4. Cruce. Reprezintă două forțe care se opun. Indică o mare capacitate de sinteză. Poți lua decizii de una singură, ai încredere în drumul ales.

5. Linii paralele. Ești o persoană obiectivă, nu-ți plac deloc nedreptățile și te preocupă adesea cazurile sociale strigătoare la cer.

10. Forme geometrice (pătrate, dreptunghiuri, triunghiuri). Ești o persoană bine organizată: nu îți scapă niciun detaliu și vrei să ai totul sub control încă de la bun început.

11. Săgeată. Ești o persoană spontană, rapidă în reacții diverse (mai ales la atacuri personale). Știi să dai replica imediat și nu te lași călcată în picioare de absolut nimeni.

12. Animale. Ești o persoană sensibilă și ai nevoie de afecțiune într-un moment dat. Dacă desenezi constant lebede sau cap de cățeluș, ai nevoie de un umăr pe care să plângi când ți-e greu.

13. Puncte. Indiferent cum le organizezi pe hârtie, pentru tine este clar: vrei să o iei mereu de la capăt până îți iese la perfecțiune un lucru anume.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top