Connect with us
Grafologii care au analizat mai multe tipuri de iscalituri iti dezvaluie ce spune semnatura ta despre tine!

Stil

Ce spune semnatura despre tine

Semnatura iti poate dezvalui detalii nebanuite despre personalitatea ta. Grafologii care au analizat mai multe tipuri de iscalituri dezvaluie ce secrete stau in spatele acestora!

Semnatura iti poate dezvalui detalii nebanuite despre personalitatea ta. Grafologii care au analizat mai multe tipuri de iscalituri dezvaluie ce secrete stau in spatele acestora!

SEMNATURA ABSTRACTA

Persoanele care isi scriu numele pe documente, atunci cand se semneaza, si este greu de aflat cum le cheama, sunt persoane perspicace, extrem de inteligente, care pot intinde numeroase capcane celor din jur. Istetimea lor ii ajuta sa ajunga departe in viata, cred grafologii.

SEMNATURA CLARA

La polul opus se afla persoanele care scriu cu litere de-o schioapa numele lor, pentru a fi siguri ca se intelege. Aceste persoane sunt sincere si caracteristica cea mai importanta este ceea ca vor fi mereu deschise la nou, chiar daca vor avea amendamente.

SEMNATURA SUBLINIATA

Multe persoane se semneaza si apoi trag o linie sub numele lor. Acestea isi acorda prea mare importanta si vor sa fie sesizate de cei din jur. Le place sa se laude si sa le arate celorlalti cate realizari are.

SEMNATURA NESUBLINIATA

Alte persoane se semneaza fara a sublinia numele, cat mai citet posibil. Acestea doresc ca realizarile si succesele sa vorbeasca despre ele: nu au nevoie de autoreclama.

SEMNATURA INCLINATA IN JOS

Persoanele care duc literele in jos atunci cand se semneaza sunt bune la casa omului datorita pesimismului lor. Cu ajutorul scepticismului, reusesc sa vada ceea ce oamenii entuziasmati nu observa la prima vedere. Aceste persoane au si minusuri: lipsa de incredere in sine.

SEMNATURA INCLINATA IN SUS

Persoanele care ”ridica” literele sunt foarte ambitioase. Au mare incredere in fortele proprii si vor sa isi depaseasca mereu conditia. Isi stabilesc recorduri peste recorduri si niciodata nu se vor baza pe promisiuni sau increderea in cei din jur.

Citeste si: Ce spune degetul inelar despre personalitatea ta

SEMNATURA CU PUNCTUL PE I

Multe persoane care se semneaza pun punctul pe „i” sau caciulita pe „a”, semn ca sunt persoane foarte atente la detalii. Cele care nu fac asta vad lumea in ansamblul ei.

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top