Connect with us

Stil

Cea mai sigură metodă de epilare – Nu produce deloc durere!

Femeile merg la saloanele de înfrumusețare în dorința de a face diferite tratamente care să le ajute să fie mai frumoase.

Ele sunt interesate de tratamentele estetice clasice, cum ar fi manichiura, pedichiura, masajul, epilarea, tratamentele faciale și de reducere a greutății corporale.

Majoritatea însă, s-au săturat de disconfortul creat de anumite terapii, de faptul că pielea rămâne roșie, iritată sau că uneori apar și senzații de usturime sau durere.

În primul rând sunt nemulțumite de metodele de epilare care presupun smulgerea firelor de păr, care se realizează cu aparate epilatoare electrice sau cu ceară.

Un studiu recent arată că aproximativ 90% dintre femei își îndepărtează singure părul nedorit de pe corp acasă, mai ales pe anumite zone: axile, brațe, picioare, zona bikinilor.

De asemenea, statisticile arată că aproximativ 30% dintre femei suferă din cauza creșterii excesive a părului pe anumite zone ale corpului, ceea ce le face să fie foarte nefericite.

Pentru a scăpa de părul nedorit ele recurg acasă la metodele de epilare convenționale. Epilarea cu ceară rece sau fierbinte reprezintă cea mai dureroasă metodă de epilare.

După un astfel de tratament, la aproximativ trei săptămâni părul crește la loc. Femeile au acum posibilitatea de a renunța la astfel de metode ce produc durere pentru că pot face tratamente de epilare definitivă cu laser la Pearl Beauty Center în Satu Mare cu aparatul E-Lase LHR ELOS prin care se obțin rezultate rapide și durabile în timp.

Epilarea definitivă laser cu E-Lase LHR ELOS este rapidă, eficientă, oferă rezultate excelente care depind de caracteristicile pielii fiecărui pacient, de respectarea condițiilor de dinainte de tratament și de îndemânarea terapeutului.

Durata tratamentului este în funcție de dimensiunea zonei unde se aplică. Prin această metodă nu apare senzația de durere cum se întâmplă în cazul epilării convenționale cu ceară, prin smulgerea firelor de păr.

Nu sunt produse leziuni asupra pielii, porii acesteia nu sunt deteriorați atunci când foliculul pilos este neutralizat prin terapie.

Epilarea definitivă laser este preferată de femei atât pentru zonele mici dar mai ales pentru zonele mari. Ea este considerată o metodă ideală pentru a avea pielea netedă și frumoasă, pentru a scăpa de părul nedorit de pe anumite zone ale corpului care are un aspect inestetic.

Ce spun specialiștii despre epilarea definitivă cu laser?

Nu este necesar un număr mare de ședințe de tratament pentru că rezultatele se obțin destul de rapid, eficiența aparatului este foarte mare.

Prin terapie se produce scleroza celulelor din rădăcina firului de păr și astfel acea rădăcină devine inactivă complet.

Pentru ca rezultatele să fie foarte bune trebuie respectate anumite reguli înainte de aplicarea tratamentului. În primul rând nu este permisă expunerea la soare chiar dacă se folosesc creme cu factor de protecție solară, pielea nu trebuie să fie bronzată.

Același lucru este valabil și în ceea ce privește bronzarea la solar. Trebuie reținut faptul că bronzarea este interzisă înainte de epilare cu câteva săptămâni. În ceea ce privește folosirea cremelor autobronzante, nici acestea nu sunt recomandate absolut deloc dacă se dorește un tratament de epilare definitivă.

Înainte de a merge la salon pentru un tratament de epilare nu se folosește niciun procedeu de epilare prin metoda de smulgere a părului sau prin folosirea cremelor depilatoare.

Substanțele chimice ale cremelor depilatoare pot slăbi firele de păr din interior și modifica structura acestora dar nu le pot distruge definitiv rădăcina.

Specialiștii recomandă ca părul să fie îndepărtat cu ajutorul aparatului de ras. Alte reguli care trebuie respectate înainte de tratament sunt: nu se face baie sau duș fierbinte, nu se face saună înainte de epilare și nu se decolorează părul de pe piele chiar dacă te deranjează aspectul său.

Epilarea definitivă cu laser este potrivită și pentru femei și pentru bărbați!

Cu siguranță o piele care este sănătoasă, perfect îngrijită, fără păr, va arăta mult mai bine. Prin această tehnologie revoluționară părul va fi îndepărtat definitiv de pe zonele unde se aplică terapia.

Lumina laser va acționa asupra foliculilor de păr, fără a distruge țesuturile din jur. Tratamentul este eficient și se realizează rapid și fără durere.

Bărbații apelează de asemenea la epilarea cu laser din mai multe motive care explică dorința lor de a scăpa de părul nedorit de pe anumite zone ale corpului, mai ales de pe torace și spate.

Un prim motiv este igiena, firele de păr împiedică păstrarea igienei, iar bacteriile duc la apariția mirosului urât al transpirației.

Un alt motiv este dorința de a arăta mai bine, de a avea spatele lipsit de păr și mușchii mai bine evidențiați de exemplu pe abdomen.

De asemenea, despre îndepărtarea părului la bărbați se spune că ajută la îmbunătățirea dinamicii și a performanței în anumite sporturi, spre exemplu la înotători.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top