Connect with us

Stil

Cel mai mare brad de Craciun si-a facut aparitia in Romania! Va avea 80.000 de beculete si va fi instalat in…

Fulgii de nea si-au facut deja aparitia, iar multi au inceput sa asculte colinde. Spiritul Craciunului se instaleaza din ce in ce mai mult in Romania. Nici autoritatile nu au ramas in urma, asa ca cel mai inalt brad de Craciun si-a facut deja aparitia intr-un cunoscut oras din Romania si asteapta sa fie decorat cu nu mai putin de 80.000 de beculete colorate.

Cel mai mare brad de Craciun din tara va fi impodobit anul acesta in….. Baia Mare. Potrivit presei locale, molidul va avea o inaltime de 40 de metri si a fost amplasat deja in Centrul istoric al orasului. Ramurile sale vor fi impodobite cu o instalatie cu 80.000 de beculete colorate.

„Baia Mare are si in acest an cel mai mare brad din tara. Un molid de 40 de metri a fost amplasat in aceasta seara in Centrul istoric al orasului. Il decretam bradul Romaniei pentru ca este cel mai mare si cel mai frumos”, a precizat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare.

„Ne-am chinuit de dimineata sa il aducem. Este vorba de o distanta de aproximativ 40 de kilometri pe care a trebuit sa venim cu doi kilometri pe ora. A fost un chin de nedescris, dar pe de alta parte satisfactia acum, la final, este una majora. Va fi un pom de Craciun absolut superb. Am dorit, in Centrul Istoric, avand in vedere ca bradul se amplaseaza in fata celei mai importante cladiri din Centrul Istoric, o cladire de mari dimensiuni, sa aiba proportiile respectate si sa fie inalt, frumos, sa fie o bucurie si o emblema pentru tot ceea ce inseamna baimarean. Este bradul Romaniei. De data asta facem acest cadou intregii Romanii si fiecarui roman de sarbatorile de iarna”, a declarat edilul.

Luminile de Craciun vor fi aprinse in Baia Mare pe data de 5 decembrie.

VIDEO: Asa a aratat bradul de Craciun de anul trecut din Baia Mare!

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top