Connect with us
eclipse în 2018

Stil

Cinci eclipse în 2018! Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit ce ne așteaptă!

Anul 2018 va fi marcat de 5 evenimente astronomice importante și anume cinci eclipse, dintre care trei de soare și două de lună.

„Vor fi mai multe eclipse de soare și de luna, decât de obicei, iar una dintre ele, cea de luna din 27 iulie, va dura o ora și 43 de minute, devenind cea mai de durata din ultimii 100 de ani”, conform experților în astronomie.

Primul eveniment va fi eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie 2018, care va fi vizibilă din Asia, Australia, Pacific și partea de vest a Americii de Nord. Eclipsa va dura 1 oră și 17 minute.

Din România, nu se va observa decât ieșirea Lunii din penumbra Pământului, întrucât maximul eclipsei are loc la 15.31.

O eclipsă parțială de Soare are loc în 15 februarie, care va fi vizibilă din partea sudică a Americii de Sud și Antarctica.

Pe 13 iulie are loc o nouă eclipsă parțială de Soare, vizibilă din extremitățile sudice ale Australiei și Noii Zeelande.

Eclipsa totală de Lună din 27 iulie 2018 este vizibilă din America de Sud, Europa, Africa, Asia și Australia, faza de totalitate durând 1 oră și 42 de minute.

Eclipsa este vizibilă în întregime de pe teritoriul României la începutul serii de 27 iulie. Momentul maxim al eclipsei are loc la ora 23.22.

Ultima eclipsă este cea parțială de Soare din data de 11 august, care va fi vizibilă din nordul și nord-estul Europei, Asia de nord-vest și extremitatea nordică a Americii de Nord.

Cristina Demetrescu a spus ce vor aduce aceste eclipse din punct de vedere astrologic, corelate cu alte evenimente astrale din acest an.

Există această karmă cu cele cinci eclipse din acest an, Marte care este în mișcare retrogradă și această casă a Scorpionului pe care se află zodia noastră și care înseamnă și bani, dar și datorii, pentru că dacă Marte și Luna Neagră nu înseamnă lucruri bune, dar este și o casă a Morții, care poate aduce conflicte”, a spus Cristina Demetrescu la România TV.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, previziuni pentru 2018: “Saturn revine după 28 de ani și…”

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut primele previziuni pentru anul 2018. Conform acesteia, noul an se anunță a fi mai prost decât 2017.

Conform Cristinei Demetrescu, în 2018, în România situația va fi la extrem. Este începutul unei perioade grele pentru țara noastră, care va dura 3 ani de zile. Este o perioadă aflată sub influența planetei Marte, iar astrologul apreciază că este o situație similară cu cea din 1989.

“Anul 2018 va fi un an mai prost decât 2017. Efectele se vor vedea treptat. Pe 5 februarie se reconstruiește revoluția solară a României. Atunci a fost momentul de impact cu luminițele în stradă.

Aceste mișcări de stradă ar putea crea victime în 2018. Se vor produce ciocniri puternice în stradă.”, a spus astrologul, la emisiunea Talk News de la Realitatea TV.

Vor urma 3 ani grei pentru România

“România a întrat pentru 3 ani într-o perioadă de îmbolnăvire. Este o Românie adusă într-o situație la extrem.

România pentru 3 ani și în speță pentru 2018 este sub influența planetei Marte care semnifică război.

Capricorn este zodia de încercare și vărsătorul care înseamnă imaginea România cu o karmă negativă.

O primăvară agitată, decizii și restricții care se impun României. Este posibil să ieșim din spațiul UE. 

Saturn revine după 28 de ani la anul, în punctul în care se afla în 1989 și toate luptele pe care le duce în stradă se produc la un nivel mai mare. 
Comunismul a luat sfârșit în 1989 și tot în acel an a fost dărâmat și zidul de la Berlin, este o perioadă care vizează spațiul estic și central al Europei.” a mai spus Cristina Demetrescu.

Citește și: Horoscop 2018 Cristina Demetrescu: “Va fi un an EXCEPȚIONAL pentru această zodie!

1 Comment

1 Comment

  1. Ray of light

    2018-07-04T18:07:01+03:00 at 18:07

    Vibratiile negative..atrag circumstante negative.Crescandu ti vibratia atragi imprejurari favorabile.Evolutia gandirii e foarte importanta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top