Connect with us
Cum a slăbit doctorul Andrei Laslău 20 de kilograme în 45 de zile

Stil

Cum a slăbit doctorul Andrei Laslău 20 de kilograme în 45 de zile

Doctorul Andrei Laslău este cunoscut pentru faptul că a reușit să slăbească foarte mult într-un timp foarte scurt.

El a oferit mai multe sfaturi de nutriție, venite în sprijinul celor care vor să slăbească cât mai rapid, sănătos, fără să se înfometeze.

“În esență, se limitează carbohidrații pe la 30-50 grame pe zi, iar grăsimile reprezintă cam 65% din kcal și proteinele cam 30%.

Asta e matematică, doar că în practică este de ajuns să mâncăm carne, brânză, ouă, nuci, semințe, legume, crudități și fructe puțin dulci, respectând principiul de a mânca doar când ne este foame, fără să ne îndopam, fără să confundăm foamea cu setea, să mestecăm bine, și nu avem cum să nu slăbim.

Eu știu despre dieta ketogenica din facultate, de la metabolismul lipidelor.

Mie mi s-a potrivit că o mănușă pentru că nu-mi plac dietele lipsite de gust, ori ce poate fi mai plăcut decât să slăbești mâncând nuci și smântână, mușchiuleț de porc, peste gras și alte bunătăți de genul ăsta.

Pe mine m-au înjurat mulți când am spus că se poate slăbi mâncând ceafă de porc și ciocolată neagră 85% cacao… dar asta e realitatea! Chiar se poate slăbi mâncând grasime”, a mărturisit medicul în urmă cu ceva timp.

„Îmi pare rău că nu m-am decis să slăbesc mai devreme și am ajuns la incredibilă greutate de 115 kg la 1.85m înălțime. Atunci s-a aprins beculețul și am decis că nu se mai poate.

Este foarte ușor să ignori multe dintre comentarii, dar e foarte greu să mai ignori ceva atunci când un coleg îți propune să te opereze de obezitate și să-ți pună un inel sau să-ți taie stomacul. Totuși, mai bine mai târziu, decât niciodată”, a mai spus medicul.

Citește și: Cum a slăbit Silvana Rîciu 4 kilograme în 7 zile. Cântăreața și-a dezvăluit dieta mai puțin obișnuită

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top