Connect with us
Cum a slabit Lidia Fecioru 30 de kilograme in doar 7 luni

Stil

Cum a slabit Lidia Fecioru 30 de kilograme in doar 7 luni

Cunoscutul psihoterapeut Lidia Fecioru nu a aratat tot timpul ca trasa prin inel. Indragitul psiholog a avut ambitia sa dea jos in urma cu cativa ani 30 de kilograme. A reusit sa scape de kilogramele impovoratoare in doar 7 luni, iar secretul ei merita cunoscut de toata lumea.

‘Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multa vointa. Dar stii de ce? Pentru ca m-am imbracat intr-o rochie si sotul meu mi-a reprosat… urat. Atunci mi-am dat seama ca, de fapt, omul de langa mine nu ma mai iubeste deloc. Am slabit, am divortat.

Fara dulciuri si fainoase

Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dieta disociata. In regim era asa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale si 3 fructe. Fructele contin zahar, iar eu nu am vrut sa le mananc.

Mie nici nu-mi plac. Din partea mea, fructele sa creasca si iarna pe pom. Nu am mancat paine, dulciuri, fainoase, cartofi, pe care nu ii mananc nici acum, acidulate, pe care nu le-am baut si nu le beau nici acum si fructe. Acum mai mananc din cand in cand fructe, dar contin zahar.

Intr-adevar, erau zile cand organismul simtea nevoia, si era logic. Atunci luam cate un cubulet de ciocolata neagra, care tinea locul si de cofeina si de dulce. Noi avem nevoie de glucoza si e logic, sangele avea nevoie. Imi faceam ceaiuri din fructe de padure uscate, asta ca beau apa mai multa si sa aiba o culoare, sa nu fie apa chioara.

lidia-fecioru

Cand ajungeam la palier, mancam de toate doua zile. Mergeam de multe ori si pe trei zile, dar ma opream. Regula cea mai importanta sa scapi de kilograme este sa renunti la pofte. Daca in minte iti pui ordine, e ca in viata.

Trebuie sa stii ce vrei. Vointa e pe primul loc. Cand ai deschis ochii si te duci cu ochii mijiti la baie, vezi ceea ce esti, ceea ce gandesti, aia te transformi. Depinde cum te vezi in oglinda. Strada este oglinda noastra din baie. Daca mergi pe strada si iti zambeste un om, el iti zambeste inapoi. Daca il injuri, el te injura”, declara Lidia Fecioru in urma cu cativa ani pentru Irina Isler.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top