Connect with us
Cum arată casa lui Ion Ţiriac, cel mai bogat om din România

Stil

Cum arată casa lui Ion Ţiriac, cel mai bogat om din România

Ion Ţiriac se află şi în 2017, pentru a patra oară consecutiv, pe prima poziţie a Top 300 cei mai bogaţi oameni din România. Averea sa este estimată la 1,7-1,8 miliarde de euro, în creştere cu 7,6% faţă de anul trecut.

Situată într-un complex rezidenţial din cartierul Băneasa, locuinţa omului de afaceri este absolut impresionantă, şi are un teren de 800 de metri pătraţi.

Patul în care doarme Ţiriac are 16 metri pătraţi şi este tapiţat în totalitate cu piele de elefant, iar una dintre băi este mai mare decât un apartament de două camere.

Au apărut imagini cu penthouse-ul pe care îl deţine Ion Ţiriac chiar în complexul său, Stejarii Country Club. Numai dormitorul locuinţei lui Ion Ţiriac măsoară 100 de metri pătraţi.

Penthouse-ul lui Ion Ţiriac măsoară 2.500 de metri pătraţi, în afară de dormitorul de 100 de metri pătraţi omul de afaceri mai având o baie de 250 de metri pătraţi. Patul în care doarme Ion Ţiriac are 16 metri pătraţi şi e tapiţat cu pielea a doi elefanţi, potrivit Wall Street.

În complexul Stejarii din zona de nord a Capitalei se spune că se află cele mai luxoase apartamente din Bucureşti. Simona Halep deţine şi ea o locuinţă aici şi, atunci când se află în România, se antrenează în cadrul sălii de sport de la Stejarii.

Galerie FOTO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top