Connect with us
nasului-27072015

Stil

Cum iti dai seama de caracterul unui om dupa forma nasului

Forma nasului poate spune multe despre persoanlitatea sau caracterul unui om, daca acesta este calm sau agresiv, rational sau irational, tot ce trebuie sa faci este sa stii cum sa identifici corect forma.

CITESTE SI: UITE CE SEMNIFICAȚIE AU SEMNELE DIN NAȘTERE ȘI ALUNIȚELE

Iata cum poti afla mai multe despre caracterul unei persoane dupa forma nasului pe care o are.

1. Nasul carn. 

Persoanele care au forma nasului carn poseda excelente abilitati organizatorice, sunt persoane care nu intra niciodata in criza sau in panica, sunt calculate si calme, si pot sa iti controleze emotiile la fel de bine cum o fac si cu sentimentele lor.

2. Nasul curbat.

Cei care au forma nasului curbat sunt lideri innascuti. Caracterul lor este unul puternic dar deloc temperamantal, iar de cele mai multe ori iau decizii in pripa. Asta nu ii face nicidecum persoane mai putin inteligente, pentru ca de multe ori dau dovada de o buna alegere a deciziilor.

3. Nasul trupesc.

Aceasta forma a nasului este una ingusta la baza si persoanele care o poseda sunt firi grijuli. In compania unei astfel de persoane te vei simti mereu in siguranta oriunde te-ai afla.

4. Nasul alungit.

Cei care au forma nasului alungit sunt firi pozitive si primitoare. Sunt persoane care sunt atrase de tot ceea ce este nou, dar atunci cand isi intemeiaza o familie se stabilizeaza si isi concentreaza intreaga atentie pe persoana iubita.

5. Nasul drept.

Persoanele care au forma nasului drept sunt oameni nonconformisti. Le place sa fie rebeli si nu tin pre mult cont de legi sau normele din societate. Aventura este cea care le conduce viata.

Iata mai jos o fotografie care te va ajuta sa identifici forma nasului mai usor!

 

Cum iti dai seama de caracterul unui om dupa forma nasului

Sursa foto: secretele.com

Tu ce forma a nasului ai?

Sursa foto:  playbuzz.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top