Connect with us
Cititul in palma este o indeletnicire veche, folosita in trecut de prezicatoare. Afla, aici, cum sa ghicesti corect in palma.

Stil

Cum să ghicești în palmă. Iată ce înseamnă fiecare linie

Ghicitul in palma este atat de vechi cat omenirea, folosit de initiati si vrajitoarele care le ofereau curiosilor informatii despre viitorul lor. Afla din acest articol ce inseamna ghicitul in palma si cum se face acest lucru.

Ghicitul în palmă este atât de vechi cât omenirea, folosit de inițiați și vrăjitoarele care le ofereau curioșilor informații despre viitorul lor. Află din acest articol ce înseamnă ghicitul în palmă și cum se face acest lucru.

Ca să știi cum să ghicești în palmă, trebuie să știi că există o palmă activă și una pasivă. Fiecare de ele se referă la un lucru diferit.

În palma pasivă vezi aspecte ale trecutului, iar în palma activă prezici viitorul. Palmă pasivă se referă la mâna care lucrează mai puțin. De exemplu, dacă o persoană este stângace (scrie cu stânga, face mai multe activități mai ușor cu mâna stângă) aceea va fi palma activă. Palma mâinii drepte va fi cea pasivă, și invers.

În fiecare palmă există trei linii principale, care se evidențiază față de celelalte linii pentru că sunt mai bine impregnate în palmă. În fiecare palmă putem vedea linia vieții, linia dragostei și linia minții.

Uită-te la linia care vine imediat sub degete. Aceea este linia inimii sau linia dragostei. Dacă această linie este ceva mai curbată, înseamnă că ești nehotărâtă în dragoste și vei avea mai multe relații, dar niciuna serioasă. Dacă linia este lungă semnifică faptul că preferi stabilitatea, iar dacă este întreruptă ceva s-a întâmplat în trecutul tău.

Linia minții vine imediat sub linia iubirii, este linia din care iese de la capăt ultima linie. Adică, este chiar linia de mijloc. Dacă linia minții este întreruptă, ești predispusă la nefericire: depresii, stări anxioase extreme și tulburări de comportament. Dacă linia este ceva mai ondulată, acest lucru înseamnă că ești superficială. Dacă linia minții este dreaptă, ești o persoană rațională, extrem de pragmatică și care știe să cântărească bine lucrurile.

Linia vieții nu îți spune câți ani vei trăi, așa cum ai știut până acum. Este chiar ultima linie, sub linia minții. Dacă este bifurcată, acest lucru înseamnă că ești o persoană echilibrată. Dacă este scurtă, înseamnă că nu știi să trăiești fiecare moment al vieții. Dacă linia vieții tale este lungă și curbată este perfect. Acest fapt demonstrează că viața ta este una care te mulțumește pe deplin.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top