Cum să ghicești în palmă. Iată ce înseamnă fiecare linie

25.06.2017
Cum să ghicești în palmă. Iată ce înseamnă fiecare linie

Ghicitul în palmă este atât de vechi cât omenirea, folosit de inițiați și vrăjitoarele care le ofereau curioșilor informații despre viitorul lor. Află din acest articol ce înseamnă ghicitul în palmă și cum se face acest lucru.

Ca să știi cum să ghicești în palmă, trebuie să știi că există o palmă activă și una pasivă. Fiecare de ele se referă la un lucru diferit.

În palma pasivă vezi aspecte ale trecutului, iar în palma activă prezici viitorul. Palmă pasivă se referă la mâna care lucrează mai puțin. De exemplu, dacă o persoană este stângace (scrie cu stânga, face mai multe activități mai ușor cu mâna stângă) aceea va fi palma activă. Palma mâinii drepte va fi cea pasivă, și invers.

În fiecare palmă există trei linii principale, care se evidențiază față de celelalte linii pentru că sunt mai bine impregnate în palmă. În fiecare palmă putem vedea linia vieții, linia dragostei și linia minții.

Uită-te la linia care vine imediat sub degete. Aceea este linia inimii sau linia dragostei. Dacă această linie este ceva mai curbată, înseamnă că ești nehotărâtă în dragoste și vei avea mai multe relații, dar niciuna serioasă. Dacă linia este lungă semnifică faptul că preferi stabilitatea, iar dacă este întreruptă ceva s-a întâmplat în trecutul tău.

Linia minții vine imediat sub linia iubirii, este linia din care iese de la capăt ultima linie. Adică, este chiar linia de mijloc. Dacă linia minții este întreruptă, ești predispusă la nefericire: depresii, stări anxioase extreme și tulburări de comportament. Dacă linia este ceva mai ondulată, acest lucru înseamnă că ești superficială. Dacă linia minții este dreaptă, ești o persoană rațională, extrem de pragmatică și care știe să cântărească bine lucrurile.

Linia vieții nu îți spune câți ani vei trăi, așa cum ai știut până acum. Este chiar ultima linie, sub linia minții. Dacă este bifurcată, acest lucru înseamnă că ești o persoană echilibrată. Dacă este scurtă, înseamnă că nu știi să trăiești fiecare moment al vieții. Dacă linia vieții tale este lungă și curbată este perfect. Acest fapt demonstrează că viața ta este una care te mulțumește pe deplin.