Connect with us
Cum să scapi de carii în mod natural

Stil

Cum să scapi de carii în mod natural

Cu o alimentație corespunzătoare și o consumare atentă a dulciurilor, cariile nu au cum să apară. Durerile pe care dintele găurit și înnegrit le provoacă sunt insuportabile, fapt pentru care îți spunem cum tratezi cariile în mod natural.

Trebuie să știi că atunci când te doare un dinte, durerea nu este cauzată 100% de carii, și poate fi provocată de o infecție sau o rană pe care nu ai descoperit-o încă în cavitatea bucală.

Dacă durerea se agravează chiar și după administrarea unor medicamente cu rol calmant, trebuie să mergi de urgență la medicul stomatolog.

Dacă ai început de carie, iată ce trebuie să faci:

1. Mestecă frunze de pătrunjel și apasă-le cu dinții în zonă cariată.

2. Dacă îți place ceapa, alege una mică și mestec-o pe dintele cariat până când gingia și dinții absorb tot sucul cepei. Nu-ți face griji în privința mirosului neplăcut din gură. E preferabil să te confrunți cu asta pentru scurt timp câtă vreme vei sta liniștit cu privire la durerile de dinți.

3. Prepară ceai de mere și fă gargară cu acesta. Poți adăuga și puțină sare în ceai pentru a dezinfecta zona afectată din gură.

4. Pune o jumătate de aspirină pe carie și clateste-ți apoi gura cu zeamă de lămâie. Vei scăpa de durerile de măsea imediat.

5. Amestecă două lingurițe de sare cu oțet de mere și fă gargară cu această soluție homemade. Îți vei curăța gingiile și dinții imediat.

Tratamentul definitiv pentru tratarea cariilor

Ai nevoie de ulei de cocos. Ia câteva picături și mestecă-l până când este complet dizolvat de rădăcinile dinților. Nu îți face griji, în 30 de secunde uleiul va fi absorbit de gingii și va curăța complet zona problematică unde s-a declanșat caria.

Uleiul de cocos are rolul de a curăța complet zona infectată din cavitatea bucală și previne o serie de boli precum parodontoza.

Citește și: Și-a pus folie de aluminiu pe dinți! Ce surpriză a avut după o oră

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top