Connect with us
Cum scapi de bătături într-un mod rapid

Stil

Cum scapi de bătături într-un mod rapid

Bătăturile sunt dureroase și inestetice, iar fiecare femeie care poartă tocuri se confruntă cu ele. Acestea pot fi de diferite texturi: tari și adânci sau moi și la suprafață. În orice caz, pot fi dureroase și se pot extinde pe întreaga talpă până la degetele picioarelor.

Dacă multe femei aleg să poarte plasturi, din păcate, acest lucru nu este suficient. Încălțămintea incomodă, pantofii cu toc, obezitatea și problemele cu coloana vertebrală duc la bătături.

Fie că este iarnă sau vară, aspectul picioarelor este foarte important. Este de ajuns să acorzi câteva minute zilnic picioarelor tale și să scapi imediat de bătături.

Nu ai nevoie să apelezi la tehnici dureroase pentru a îndepărta bătăturile cu piatră ponce ori la pedichiură, cu diverse cutitașe.

Pentru că tratamentele să își facă și mai bine efectul, se recomandă să îți ții picioarele la înmuiat. Pune apa caldă într-un lighean, apoi freacă zonele afectate cu o piatră ponce.

Dacă vrei să știi cum scapi de bătături fără durere, unul dintre cele mai bune tratamente naturiste este usturoiul. Acesta înmoaie pielea, elimină bacteriile și ciupercile.

Tratamente naturiste ca să scapi de bătături

Pisează trei-patru căței de usturoi, amestca-i cu o lingură de ulei de măsline și aplică peste bătături. Apoi, înfășoară locul cu un tifon și lasă să își facă efectul până dimineață, când poți spăla zonă cu apa călduță. Repetă procedura până când scapi de bătături.

Și ceapă este extrem de eficientă și tot ce trebuie să faci este să pui suc de ceapă pe zona afectată și să bandajezi locul. Pielea va deveni mai fină.

Uleiul de ricin este cunoscut pentru proprietățile sale uimitoare. Aplică-l pe bătături dimineața și seară, iar după câteva zile, vei scăpa complet de bătături.

Se recomandă să folosești plasturi în formă de potcoavă sau sferice. Așa eviți să pui prea multă presiune direct în centrul bătăturii.

Citește și: Ai probleme cu somnu? Iată 7 trucuri care te vor ajuta să scapi de problemă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top