Connect with us
sutien

Stil

De ce își găsesc femeile cu greu SUTIEN

Cel mai greu pentru o femeie este să-și găsească un sutien potrivit. Chiar dacă știe cu exactitate cât măsoară în piept, sutienul potrivit se găsește cu greu. Iar explicația pentru acest lucru e năucitoare pentru femei: actualul sistem de măsuri la femei este bazat pe uniformele militare bărbătești, spune un specialist, notează site-ul descoperă.ro.

Sue McDonald susține că sistemul de măsurare folosit pentru sutienele femeilor este vechi de circa 100 de ani și se bazează pe sistemul de măsuri ale uniformelor soldaților din timpul Primului Război Mondial. Sistemul de măsuri, susține specialista, provine de la măsurarea bluzelor care s-a realizat pe baza uniformelor militare bărbătești.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ CUM SĂ TE ÎMBRACI DACĂ AI SÂNII MICIS

Chirurgul plastician dr. Atul Khanna explică motivul pentru care femeile nu își găsesc sutien potrivit luând în calcul faptul că sistemul de măsuri era preluat de la hainele soldaților: acum 100 de ani, femeile nu erau atât de voluptuoase ca și azi, ci dimpotrivă, mai subțiri și cu o conformație puțin mai băiețoasă.

Sistemul actual de măsuri identifică mărimile prin două elemente: un număr și o literă sau o combinație de litere și presupune măsurarea atâta circumferinței bustului sub sâni cât și circumferința peste sâni. Rezultatul primei măsurători (a bustului sub sâni) reprezintă cifra din măsură iar cea de-a doua măsurătoare este reprezentată prin litere: exemplu – 85 C sau 75 A.

Specialiștii lucrează la un nou sistem de măsuri la sutiene care să le ajute pe femei să își găsească sutiene potrivite pentru sânii lor.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top