Stil

Desert de post: Trufe cu ciocolata

Aceste trufe cu ciocolata sunt absolut delicioase! Iata cum le poti prepara!

Te-ai fi gandit vreodata ca delicioasele trufe cu ciocolata pot fi preparate si in varianta de post? Noi iti propunem o reteta usoara si foarte gustoasa. In acest mod te vei putea bucura de un desert de post care ti se topeste in gura si iti potoleste pofta de ciocolata. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie!

RASFATA-TE IN ACEST POST CU O RETETA DE TORT DIPLOMAT DELICIOASA!

Ingrediente:

– 100 de grame curmale uscate
– 100 de grame caise uscate
– 50 de grame migdale macinate foarte fin
– 25 de grame cacao de buna calitate
– 25 de grame fulgi de cocos
– 20 de grame mix de sminte (chia, in, dovleac)
– o lingura de zahar sau indulcitor
– esenta de vanilie
– 2-3 linguri de apa, in functie de consistenta dorita

Mod de preparare:

Curmalele si caisele uscate se pun intr-un vas curat. Peste ele se toarna apa fierbinte si se lasa fructele la hidratat 30 de minute sau chiar mai mult. Acestea se scurg apoi foarte bine si se pun intr-un blender sau intr-un robot de bucatarie. Se adauga pudra de migdale, cacaoa, fulgii de cocos, mixul de seminte, zaharul si vanilia.

Se amesteca toate ingredientele foarte bine si se adauga apa, in functie de consistenta pe care o doresti. Tine cont de faptul ca aceasta compozitie trebuie sa fie suficient de compacta incat sa poata fi modelata in mici bilute. Bilutele se dau prin cacao si se lasa la rece timp de 2-3 ore.

Pofta buna!

Sursa foto: thenoblenutritionist.com

Acest articol a fost actualizat la: 2016-03-28T14:50:16+03:00 14:50

Share
Scris de
Cristina Bosioc

Acest site foloseste cookies.

Read More