Connect with us

Stil

George Taranu a deschis a doua clinica de auriculoterapie la Cluj

George Taranu, auriculoterapeut si specialist in combaterea adictiilor, a deschis la Cluj a doua clinica de auriculoterapie Stop Smoking din tara, o veste buna pentru cei care doresc sa renunte la fumat:

“Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa scape de dependente, fumat, alcool sau zahar m-a determinat sa deschid un centru de auriculoterapie si in Cluj.” a declarat George Taranu.

George descrie procedura prin care peste 300 de romani au reusit sa scape de viciul fumatului, ca fiind una de scurta durata si complet nedureroasa:

“Procedura are loc in doar 15 minute. Prin implusuri electrice nedureroase la nivelul urechii, nevoia de nicotina este inlocuita cu o cantitate de serotonina suficienta pentru urmatoarea luna.

Adica suficient cat sa nu mai simti nevoia sa fumezi. Evident ca mai departe, pe acest drum, totul tine de vointa fiecaruia, dar noi suntem alaturi de pacienti atat inaintea cat si dupa efectuarea terapiei”, explica specialistul.

Cei pentru care dorinta numarul 1 din 2018 este renuntarea la fumat, exista acum o solutie usoara, fara dureri si care dureaza foarte putin.

“Vizita in cabinet are 4 etape si dureaza foarte putin. Primul pas este întâlnirea cu psihologul cabinetului dupa care eu personal explic fiecarui pacient ce urmeaza si raspund la eventualele nelamuriri, intrebari.

Pasul urmator este realizarea procedurii in sine care dureaza doar 15 minute si functioneaza prin electrostimularea neurotransmițătorilor care ridica nivelul serotoninei și al endorfinelor (hormoni care dau starea de bine) fapt care duce la inhibarea dorintei de a fuma.

Dupa 21 de zile pacientul isi primeste diploma de nefumator”, adauga George Taranu.

1 Comment

1 Comment

  1. Corches nicolae

    2022-08-19T11:21:05+03:00 at 11:21

    Cum pot sa ma programez la clinica din Cluj la dc George Taranu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top