Connect with us

Stil

Lidia Fecioru a dezvăluit cel mai simplu mod pentru a aduce norocul de partea ta: Trebuie să…

Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici au vorbit despre noroc şi ghinion, dezvăluind câteva obiceiuri care aduc norocul în viaţă

Norocul este atât un obiect al poftei cât şi al prejudecăţii. Sunt oameni născuţi sub o stea norocoasă şi pot câştiga chiar la loterie, au parte de vinedcări miraculoase şi întâlniri fatidice. Există şi noroc întâmplător, dar şi unul care poate fi cultivat, disponibil tuturor, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Aceasta a dezvăluit 2 tipuri de noroc: pasiv (cei care cîştigă la loto) şi activ, pe termen lung (care poate fi cultivat, chiar împins).

Cea mai simplă metodă pentru a atrage norocul de partea este să îţi stabileşti un ţel, susţine Fecioru.

Să ne punem un ţel. Un ţel bine determinat ne va aduce victoria dorită. Dacă nu îţi pui un ţel, nu vei avea niciodată succes. Scopul trebuie să fie unul clar şi trebuie să ştii ce vrei de la viaţă. Trebuie se ne punem mereu întrebarea ce vrem de la viaţă, ca să putem atrage norocul.

De asemenea, Lidia Fecioru mai spune că oamenii mai trebuie să înveţe să folosească eşecul şi să+l transforme în ceva bun. Nu trebuie să clacăm când întâmpinăm un eşec.

Mihai Voropchievici spune că pentru depăşirea unui eşec e necesară o gândire pozitivă, constructivă.

Lidia Fecioru mai spune că trebuie să devii un talisman pentru alţii. Cu cât mai multă lume cunoşti, cu atât ai şanse ca norocul să fie mai mare. Condiţia este să ai o atitudine generoasă şi responsabilă.

Talismenele sunt adjuvante pentru noroc, a mai spus şi Mihai Voropchievici şi au un rol de a te proteja şi a-ţi da încredere în forţele proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top