Connect with us
Mesaje de bună dimineața. Zece mesaje haioase pentru el

Stil

Mesaje de bună dimineața. Zece mesaje haioase pentru el

O dimineață perfectă începe mereu cu gânduri bune și un vibe pozitiv. Chiar dacă prezența noastră alături de persoana iubită contează cel mai mult, un mesaj de bună dimineața va fi foarte important și îi va da o stare de bine celui pe care îl iubim. În următoarele rânduri vă vom prezenta cele mai interesante mesaje pe care să le trimiți iubitului sau soțului tău la prima oră, pentru a-l surprinde plăcut.

Cele mai frumoase mesaje de bună dimineața pentru iubit sau soț

Vă prezentăm aici cele mai frumoase mesaje pe care să i le trimiți iubitului sau soțului dimineața. Dacă nu este lângă tine, fă-l să simtă că-i duci dorul și ai pentru el cele mai frumoase gânduri. Un mesaj nu poate înlocui prezența ta, dar sigur îi va face ziua mai bună.

  1. Bună dimineața, iubire! Răsari și strălucește! Luminează-mi și azi dragostea pentru tine! Abia aștept să ne vedem!
  2. Căutam nimicuri în lumea asta mare și te-am găsit pe tine, un lucru imens într-o lume dintr-o dată mică! Bună dimineața, dragostea mea! De va veni la tine vântul, primește-l căci îmi poartă gândul… Și sigur că nimic nu riști, în el nu e decât iubire, dor și fericire că exiști.”
  3. Bună dimineața, dragoste! Chiar înainte de a bea cafeaua de dimineață, închide ochii și gândește-te prima dată la mine, cum și eu mă gândesc acum la tine.
  4. Iubire, nu mă simt deloc bine în dimineața asta… M-am trezit bolnavă/bolnav de dorul tău… Singurul leac ești tu… Nu știu cum o să supraviețuiesc până te voi putea îmbrățișa… Orice va fi, să nu uiți cât de mult te-am iubit… te iubesc… te voi iubi!
  5. Bună dimineața, sufletul meu, este atât de bine să deschid ochii și să știu că exiști! Te iubesc și azi!
  6. Bună dimineața, sufletul meu! Nu știu ce e mai romantic: gândul că ne vom întâlni în curand sau visul cu tine din noaptea trecută…
  7. M-am trezit cu gândul la zâmbetul tău, la râsul tău, la ochii tăi! Nu vreau să-ți spun decât că te iubesc foarte mult! Înainte de toate. Apoi bună dimineața, dragostea mea!
  8. Am dormit și te-am visat, m-am trezit și tot te visez! Secundele vor fi minute, minutele ore până ne vedem!
  9. Iubire, nu mă simt deloc bine în dimineața asta… M-am trezit bolnavă/bolnav de dorul tău… Singurul leac ești tu… Nu știu cum o să supraviețuiesc până te voi putea îmbrățișa…
  10. Bună dimineața, m-am trezit cu sentimentul că îmi lipsește ceva… M-am gândit și mi-am dat seama: tu îmi lipsești, iubire! Mi-e un dor teribil de tine!
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top