Connect with us

Stil

Mesaje de Dragobete. Cele mai frumoase urări pentru persoana iubită

Dragobetele este una dintre cele mai importante sărbători ale acestei perioade. Ziua de 24 februarie este despre iubire, despre timp petrecut alături de persoana iubită, despre cele mai interesante cadouri și cele mai puternice gânduri.

Pentru că azi este doar despre cupluri și persoane care se iubesc, ne-am gândit să vă oferim câteva sugestii de mesaje și urări pe care să le trimiteți persoanei iubit în această zi. Cele mai interesante mesaje de Dragobete le găsiți aici, dacă nu aveți inspirație și vreți să o uimiți pe persoana iubită.

Cele mai interesante mesaje de Dragobete

În data de 24 februarie este celebrată iubirea, cel mai puternic sentiment. Românii iubesc românește de Dragobete și au ocazia să-şi exprime şi să-şi dovedească sentimentele prin cele mai interesante și neașteptate gesturi, dar și prin cele mai frumoase mesaje.

Tu mă faci să rad, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să iubesc!

Să iubeşti înseamnă să trăieşti prin celălalt, să simţi nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubeşti înseamnă să te completezi prin celălalt. Happy DRAGOBETE!

Dragostea este tot ce avem, este singura modalitate în care ne putem ajuta unul pe celălalt!

Dacă nu mă gândesc decât la tine înseamnă că te iubesc? Dacă te visez în fiecare noapte înseamană că te iubesc? Dacă vreau sa fiu numai cu tine singuri într-o pădure înseamnă că te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi?

Urări de Dragobete

Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îti promit că așa vei fi mereu.

Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin după o dimineață înnorată, ca roua în zori de zi, ca razele soarelui de primăvară, ca florile din luna mai; vocea ta îmi aduce bucurie în suflet si gândul la tine liniște. Te iubesc!

Ți-am zis vreodată de ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru că lângă tine sunt mereu eu însămi, pentru că mă faci să mă simt cum nu m-am mai simțit niciodată, pentru că dragostea ta îmi spune că tot ce e mai bun de acum se va întampla, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevărată… și cred că te mai iubesc pentru că ești pur și simplu irezistibil!

Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viaţa? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra fără să-ţi dai seama că pentru mine tu eşti viaţa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top