Connect with us
Mesaje de Paste 2021. Sms-uri si urari de Pasti pentru mama, tata, prieteni, colegi, iubita, cei dragi

Stil

Mesaje de Paste 2021. Sms-uri si urari de Pasti pentru mama, tata, prieteni, colegi, iubita, cei dragi

Mesaje de Paste Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

Fie ca Lumina sfanta si tainica a momentului Invierii Mantuitorului, sa va arate Calea trezirii sufletului si a indumnezeirii!

Pe vremuri oamenii aveau inimi de aur si cruci de piatra, acum au inimi de piatra si cruci de aur, fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noastre, sa aveti parte de lumina in inimi si-n gand, credinta, sanatate si iubire. “Paste fericit!”

Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca!

De Sfintele Sarbatori va transmitem cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!

A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este calea, adevarul si viata! Hristos a inviat!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!

Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

Mesaje de Paste. Sms-uri si urari de Pasti pentru mama, tata, prieteni, colegi, iubita, iubit, bunici, cei dragi

Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Asa ca s-a imbatat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, in pacat ca uiti sa ierti ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit!

Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

astele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

Copacii care cresc, florile care infloresc si pasarile care canta suav, imi soptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri .
Un Paste fericit !

Mesaje de Paste. Sms-uri si urari de Pasti pentru mama, tata, prieteni, colegi, iubita, iubit, bunici, cei dragi

Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA INVIA!

Dumnezeu sa va ofere un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

Sa te protejeze ingerii, tristetea sa o uiti, bunastarea sa te inconjoarea, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Paste Fericit!

Fie ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

– Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!

– Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

– Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat!

– Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat!

– Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!

– O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!

– Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

– Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a Inviat!

Mesaje de Paste. Sms-uri si urari de Pasti pentru mama, tata, prieteni, colegi, iubita, iubit, bunici, cei dragi

Mama, iti doresc sanatate, bucurie si cat mai multe clipe petrecute in prezenta familiei si a celor dragi. Paste Fericit!

Draga mama, fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca lumina, caldura si sanatate. Hristos a Inviat!

Tata, fie ca Sfintele Pasti sa iti lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa te aiba in paza!

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet dragoste si fericire. Sarbatori pascale fericite, iubito!

Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uiti niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Iti urez un Paste Fericit draga bunica.

Dragi bunici, sa aveti parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi, de o viata mai frumoasa si de un an mai bun!

Cred in prieteni…in vindecarea adusa de lacrimi, rasete si povesti impartasite si in legaturile formate din incredere si adevar. Cred in puterea mainii ce o strange pe alta in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane. Cred intr-o prietenie ca a noastra…Paste fericit, dragii mei prieteni.

In noaptea Invierii , cand clopotele bat , cand lumanarile sunt aprinse , iti spun cu caldura sufleteasca : Hristos a Inviat ! Paste fericit, iubitule.

Va doresc ca Sfanta Noapte a Invierii sa va umple sufletul si casa de lumina si liniste. Sa aveti un Paste fericit si imbelsugat, multa sanatate si fericire alaturi de toti cei pe care ii iubiti. Sarbatori fericite, dragi colegi.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top