Connect with us
Mesaje de Sf. Dumitru 2018 pentru familie și prieteni

Stil

Mesaje de Sf. Dumitru 2018 pentru familie și prieteni

Mesaje de Sf. Dumitru 2018. Peste 340.000 de români își serbează onomastica în data de 26 octombrie, cu ocazia Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, izvorâtorul de Mir sau Sfântul Dumitru,

Dintre bărbaţii sărbătoriţi la această dată, majoritatea poartănumele de Dumitru (280.462), Mitică (8.503), Dimitrie (5.422).Motiv de sărbătoare este şi pentru cei care poartă numele Dumitrache (1.218), Dimitri /Dimitre (200), Mitru (256), Mitrea (108), şi Mitu (548).

Cele mai frecvente prenume ale femeilor sărbătorite înaceastă zi sunt: Dumitra (33.688), Dumitriţa / Dimitriţa (6.494),Dumitrana (366), Demetra (330), şi Dumitrica (389).

Iată cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru cei sărbătoriți în această zi:

Mesaje de Sf. Dumitru 2018 pentru familie

Fie ca toate împlinirile, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

La mulți ani si voioșie, Domnul alături sa-ti fie, bucurii sa-ti dăruiască si nimic sa nu-ti lipsească! La mulți ani Dumitru!

La mulţi ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porţi să îţi aducă noroc şi bucurii! Să ne trăieşti! La mulţi ani de Sf. Dumitru, drag tată!

Sfântul Dumitru să te ocrotească în această zi de sărbătoare. La mulți ani, dragă mamă!

Sper să fiu primul care îţi spune la mulţi ani de această zi deosebită în care se sărbătoreşte ziua Sfântului Dumitru. O zi minunată, dragul meu prieten.

În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă. La mulți ani, mama soacră.

La mulți ani de ziua numelui, dragul meu soț. Te iubesc și îți doresc o zi minunată!

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă, iubitul meu!

Sper că sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi success, bunicule!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de familie si cei dragi.

Mesaje de Sf. Dumitru 2018 pentru prieteni

La mulți ani, Dumitrița! Sa fii fericita si mereu însoțita de cei care merita sa te iubească. La mulți ani, Dumitrița!

La mulți ani! Ziua numelui tău sa fie luminoasa si sa se prelungească in multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

La mulți ani, Dumitru! Iți urez ca ziua ta onomastica sa iți aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranța iar in lume sa găsești numai fericire. La Mulți Ani, Mitică!

La mulți ani si voioșie, Domnul alături sa-ti fie, bucurii sa-ti dăruiască si nimic sa nu-ti lipsească! La mulți ani, Dumitru!

Iți urez ca ziua numelui sa iți aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranța iar anii ce vin sa iți aducă numai împliniri si bucurii.

La mulți ani, Dumitru! Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porți, sa fii fericit, iubit si bucuros.

La mulți ani, Dumitru! Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de cei dragi.

Sfântul al cărui nume îl porți să-ți dăruiască sănătate, bucurie și pace în suflet !

Redescoperă sentimentele sincere ce ți se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste și sprijin și la fel de iubitor și plin de caldură cum numai tu știi !

Cele mai frumoase mesaje de Sf. Dumitru 2018

Sfântul Dumitru să-ți dea un răspuns la orice întrebare, un zâmbet pentru fiecare lacrimă, și o binecuvântare la fiecare pas. La mulți ani !

Fie ca sfântul ce te protejază să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată !

Astăzi e ziua în care tu îți sărbătorești numele, iar eu vin în întâmpinarea ta, să-ți urez un călduros la mulți ani!

Citește și: Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de mir. Ce să nu faci pe 26 octombrie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top