Connect with us
Mesaje de Sfânta Maria Mare. Urări frumoase de la mulți ani!

Stil

Mesaje de Sfânta Maria Mare. Urări frumoase de la mulți ani!

Mesaje de Sfânta Maria Mare. Peste două milioane de români își serbează onomastica pe 15 august, cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria. Iată cele mai frumoase mesaje de la mulți ani, felicitări și sms-uri dedicate celor sărbătoriți în această zi.

Peste 1.8 milioane de românce își sărbătoresc onomastica în această zi.

Dintre femeile care îşi serbează joi onomastica, 1.398.464 se numesc Maria, 273.454 Mariana, 51.620 poartă numele Marinela şi alte 31.149 Mioara. De asemenea, 25.947 de femei au numele Marina, 25.447 se numesc Marilena, 10.834 Mărioara, 1.685 Măriuca şi 162 Măria.

La bărbați, cele mai comune nume sunt Marin, Marian, Marius sau Marinică.

Iată cele mai frumoase mesaje de Sfânta Maria Mare pentru mamă, tată, frate, soră, iubită, iubit, soț, soție, șef/ă, colegă, prieten, prietenă, bunic/ă și pentru toți cei dragi.

Mesaje de Sfânta Maria Mare pentru persoanele dragi

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carei numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata. La multi ani, Maria!

Ai aparut in viata mea ca o minune, nu degeaba porti un nume sfant, spre tine ma indrept acum c-o urare si c-un bun gand, sa fii mereu fericita, sa zambesti, sa razi mereu, si sa nu uiti nici o clipa, ca tu esti diamantul meu! La multi ani, Maria mea! 

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani de Sfanta Maria!

Intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani, Marioara!

Pastreaza-ti sufletul tanar si bucura-te neincetat, pentru mine ramai un prieten de nadejde si un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii sa ne lumineze vietile si mintea mereu!

In aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu.

Urări frumoase de Sf. Maria Mare

Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La Multi Ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

Draga mea prietenă, Maria. Sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreuna și să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Maria!”

„Dragă Maria, îngerii să-ti călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă! La mulţi ani, Maria.”

„Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!”

Mesaje de Sfânta Maria Mare pentru familie

„Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Fecioara Maria al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!”

„E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!”

„Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!”

„La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii si Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată!”

„Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume li porți, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească pașii si sa-ti lumineze calea!”

„O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa ramai mereu blânda, buna si drăguța cu toți cei din jurul tău!”

De Sfânta Maria, îți urez un călduros la mulți ani, draga mea mamă.

La mulți ani tata, Sfânta Maria să te ocrotească!

La mulți ani, iubita mea soră, cu ocazia acestei zile sfinte.

Citește și: Serpii Maicii Domnului. Evenimentul misterios care se intampla in aceasta biserica de Sfanta Maria Mare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top