Connect with us
Mesaje de Sfântul Dumitru. Cele mai frumoase urări, sms-uri și felicitări de Sf.Dumitru, pentru familie, colegi, prieteni și persoanele iubite.

Stil

Mesaje de Sfântul Dumitru. Urări, sms-uri și felicitări de la mulți ani!

Mesaje de Sfântul Dumitru. Cele mai frumoase urari, felicitări și SMS-uri de Sf. Dumitru. Mesaje de „la mulți ani” pentru mama, tata, frate, sora, soacra, soț, soție, iubit, iubită, bunic, prieteni, colegi, cei dragi.

Sute de mii de români își serbează ziua onomastică de Sf.Dumitru. Cele mai comune nume de bărbați care își celebrează onomastica sunt Dumitru, Mitică, Dimitrie, Dumitrache. La femei, acestea sunt Dumitra, Dumitrița, Mitra, Demetra, Dumitrica.

Mesaje de Sfântul Dumitru. Urări și SMS-uri de Sf.Dumitru

Fie ca toate împlinirile, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!

La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Dumitru!

Sper că sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi.

În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă.

Citește și: Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de mir. Ce să nu faci pe 26 octombrie

La mulți ani Dumitru si abia aștept ca sa sărbătorim aceasta frumoasa zi.

Draga Dumitru, pe ultima suta de metrii vreau sa-ti spun la mulți ani!

Sper sa fiu primul care iți spune la mulți ani de aceasta zi deosebita in care se sărbătorește ziua Sfântului Dumitru.

Onomastica plina de voie buna. La mulți ani Dumitru!

Cel mai frumos la mulți ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulți ani si cat mai mulți bani si sănătate pentru ca e mai scumpa de cat toate!

Mesaje de Sfântul Dumitru. Felicitări de Sf. Dumitru

Mesaje de Sfântul Dumitru

Mesaje de Sfântul Dumitru. Felicitare Sf. Dumitru

Fiecare pas pe care-l faci în viaţa ta, să-ţi fie călăuzit de Sf. Dimitrie. La multi ani binecuvântaţi !

Sfântul al cărui nume îl porţi să-ţi dăruiască sănătate, bucurie şi pace în suflet !

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii !

Sfântul Dumitru să-ţi dea un răspuns la orice întrebare, un zâmbet pentru fiecare lacrimă, şi o binecuvântare la fiecare pas. La mulţi ani !

Fie ca sfântul ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată !

Multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cât şi pe cel privat. Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet. Să ţi se împlinească visele şi să te poţi bucură de tot ce ai!
Onomastică plină de voie bună. La mulţi ani Dumitru!

Cel mai frumos la mulţi ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulţi ani şi cât mai mulţi bani şi sănătate pentru că e mai scumpă de cât toate!
La mulţi ani, Dumitriţa! Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească. La mulţi ani, Dumitriţa!

La mulţi ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Sfântul Dumitru, dragă tată!

Mesaje de Sfântul Dumitru

Mesaje de Sfântul Dumitru

Mesaje de Sfântul Dumitru. SMS de Sf. Dumitru pentru familie

La mulţi ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porţi să îţi aducă noroc şi bucurii! Să ne trăieşti! La mulţi ani de Sf. Dumitru, drag bunic!
Sfântul Dumitru să te ocrotească în această zi de sărbătoare. La mulți ani, dragă mamă!

Sper să fiu primul care îţi spune la mulţi ani de această zi deosebită în care se sărbătoreşte ziua Sfântului Dumitru. O zi minunată, dragul meu prieten.

În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă. La mulți ani, mama soacră.

La mulți ani de ziua numelui, dragul meu soț. Te iubesc și îți doresc o zi minunată!

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă, iubita mea!

Sper că sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi success, bunicule!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top