Connect with us
mesaje de sfântul ion

Stil

Mesaje de Sfântul Ion pentru familie și prieteni. Urări, sms-uri și felicitări

Mesaje de Sfântul Ion. Cele mai frumoase urări, SMS-uri, felicitări cu ocazia zilei de Sfântul Ioan pentru familie și prieteni.

În jur de 2 milioane de români își celebrează ziua onomastică pe 7 ianuarie. Dintre aceștia, peste 1.400.000 sunt bărbați, iar mai mult de 531.197 sunt femei.

Cele mai comune nume celebrate de Sfântul IOAN Botezătorul: Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica, Oana.

Mesaje de Sfântul Ion 2018 pentru cei dragi

„La Mulţi Ani cu ocazia zilei de Sfântul Ioan!”

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani, Ioan!”

„Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer La Mulţi Ani!”

„Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbători. La mulţi ani!”

„Un trandafir, o floare şi-o rază de soare să-ţi lumineze inima în această zi deosebită. LA MULŢI ANI!”

”Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfântul Ioan, al cărui numei îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră şi necondiţionată.”

”Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer „La mulţi ani”!

Citește și: Tradiții, obiceiuri, superstiții de Sfântul Ioan Botezătorul. Ce sa nu faci azi!

Urări de Sf. Ioan pentru familie

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros LA MULŢI ANI, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulţi ani, de Sf. Ioan!”

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani, Ioane!

Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tau. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasa! La multi ani!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

Felicitări de Sfântul Ion

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top